Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Greš na….

Greš na….

klepet ma veliko jih je najdet na netu…in si omisliš en nik..seksulja naprimer..in maš kandidatov da dol padeš..hehehehe preverjeno..***** desci ste res svinje….!!!!!!!
Vsi nekej oženjeni,ampak bi še kej zraven…da se človeku zgadi!!!FUJ!!

Kaj te je pičilo srček?
Pa saj ti si samo Perlica…..pa ti glih tako papcamo z rokice.

A ni fejst,da smo oženjeni…pa bi še kaj zraven?Pomeni,da smo dobri žrebički najbrž?
;-)))

hahaha…..aja…deci so tisti…..čuju mala……….a veš tisto o lopuvu in tistem ki žakelj drži…hihihihih

je pa zanimivo kar si odprla…me že nekaj časa muči vprašanjce

A ženske tudi hodite na take klepete???ZAKAJ pa???hmmmm………..sploh me pa zanima, a se to za poročene spoštovane gospe spodobi????…da izzivajo mlade mulčke…..hihihihihihi…

čuj stara…a ti kaj gledaš recimo tiste malo manj primerne filmčke ali pa slikice….aaa??????

leta letijo - iščem stevardeso.....

sem bila prejle seksulja….jebemti!!!!

pa so mi več kot papcal iz roke..se sprašujem kam gre ta svet?

ja hodimo seveda.da se orenk dol počmo…..enkrat!!:))))

mulčki ne pridejo v izbor……

gledam vse…….maš kej dobrega?

In zdaj boš še rekla,da ti ni pasalo,ko so te hotli skoz ekran nabrisat,kaj?
Ej Perli…..hmmmm?

ma kaj ekran..te prosim,takoj hočjo telefon..srečanje….mns prek kamere….takoj te slečejo..hehehehe

hmmm…zanimivo…………take strasti pa nisem vajen od tebe…hahahahahahah

no ja..imaš vsaj varen sex…ehehheheheheheheh

hmmm…..sam kam se pa počiš??????????

zdaj pa resno!…Mislim, da bi morali z zakonom nove vlade PREPOVEDAT poročenim ženskam, da bi sploh pomislile ali pa bognedaj udeleževale takih forumov……….PA SAJ IMAJO VSE IN SVOJEGA NA DOSEGU ROKE!

tko

na nekem forumu sem šla gor kot Severina..
moj ljubi bog, kaj vse so mi dedcje pisali .-((((

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

a pisali so ti???hehehe..in polej si se ustrašila…aneda!

zato pa pravim, da poročene babe nimate tam kaj iskati………..za boga moilega, kaj pa lahko ponudite???????moža??????!!!!!heheheheheh

ps…kak si srce……….kaj romantična, ki ne moreš zdaj dobiti tistega o komur sanjaš????upsssssss

A vidiš,kako eni znajo hitro….ne pa midva z Razotom…..

Mimogrede…a pol si se jim slekla?
sam firbec…nič druzga.

v 2 dneh sem dobila 182 pisem !!!!!!!

182 !!!!!!!!!!
In to s tako vsebino, da dol padeš .-((

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

heheheheeh če sem čist pravična..ni nič takega pokazala v tistem filmu..mislim še oralno nezna punca”!!!!

Je trpela tvoja nežna dušica,kaj?
hahahahaha!!!!
:-)))))))))))))))

bogi moški……..zej se vidi kaj majo v posteljah….)(((())))

zna severina zna…vauuuuuuuuuuu……….

sploh pa stefanie…upam, da si se dečkotom zahvalila…tak da imaš preskrbljeno čtivo za če zimo..ehehhe…še mal perliki daj, da se bosta mal razvestili….hihihih

pa še moje skromno mnenje…..SEVERINA JE ZAKON……vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…milsim pri njenih letih,,,,,si sploh ne upam pomislit,,kaj sve bo še znala, ko v moja pride….ehehhehehehehe

To bi bolj kot moške…moralo njih priležnice skrbet.

mislim razi..pol ze vem khm khm..kak si…hehehe v postelji…tak da….ahhh jaaaaa vmes bi šla lahko na en čik!!:))))))))

pravilno ugotovila, kaj imajo moški v posteljah….

SVOJE ŽENE………….hahahahahah

nope ne bo ti uspelo..kajti to sme jaz…..hehehe ena in edina….)))

Upam,da bo znala dedcu vsaj kosilo skuhat in postreč?

a veš tiisto…kak večina pupik pripravi dedcu kosilo????

na radiator se vsede…upssssssssss

ja……k jih neznate dober posexat!:))))

Da mi ne bo uspelo?
hihihihihihi…….kolk mi je smešno zdaj.
:-))))))))))))))))

joj se vidi da ste res ze v letih…..a vesta vidva zakaj je bog spermo obarval belo in lulanje rumeno?

da veste božčki kdaj vam pride in kdaj se polulate..hehehehe

New Report

Close