Greste na tovarniška razprodajo Odeje?
V soboto 14. maja v njihovi tovarni. Tukaj so še ostale informacije: http://med.over.net/clanek/kako-opremiti-posteljo-za-zdrav-in-miren-spanec/
kaj si hotela povedati?[/quote]
Da je Odeja ŠL že toliko staro in priznano podjetje s kvalitetnimi izdelki, da je vprašanje smešno :)[/quote]
barca povej tko odkrito..kolk si stara 40,45? Kdaj si nazadnje slišala za podjetje Odeja Škofja Loka (ponudba, cene, itd) in kdaj si prvič slišala in s čim si bila ta vmesni čas bombardirana (recimo reklama za dormeo) ..pa tud kje si vidla njihove izdelke (odmisli reklamo od Gorenja, pa naštej štacune)? ker odeja ŠL se ne oglašuej prav na veliko (kar je po mojem mnenju velika škoda)
potem pa dalje… moje mnenje je da avtorica te firme čist dobro ne pozna in zato sprašuej. BTW jaz sm zanjo prvič slišal pri reklami od Gorenja, izdelke pa sm videl v YSKU, kjer so bile cene njihovih produktov vsaj za 2 x višje od ostalega nabora. Večino časa pa kot sm zgoraj napisal dormeo za uvijek..
Da je Odeja ŠL že toliko staro in priznano podjetje s kvalitetnimi izdelki, da je vprašanje smešno :)[/quote]
barca povej tko odkrito..kolk si stara 40,45? Kdaj si nazadnje slišala za podjetje Odeja Škofja Loka (ponudba, cene, itd) in kdaj si prvič slišala in s čim si bila ta vmesni čas bombardirana (recimo reklama za dormeo) ..pa tud kje si vidla njihove izdelke (odmisli reklamo od Gorenja, pa naštej štacune)? ker odeja ŠL se ne oglašuej prav na veliko (kar je po mojem mnenju velika škoda)
potem pa dalje… moje mnenje je da avtorica te firme čist dobro ne pozna in zato sprašuej. BTW jaz sm zanjo prvič slišal pri reklami od Gorenja, izdelke pa sm videl v YSKU, kjer so bile cene njihovih produktov vsaj za 2 x višje od ostalega nabora. Večino časa pa kot sm zgoraj napisal dormeo za uvijek..[/quote]
Ne spomnim se, kdaj sem zadnjič slišala o njih, smo pa že v OŠ znali na nemi karti Slovenije vpisati Škofjo Loko in Odejo in LTH, sem pa bila v njihovi trgovini tik pred prvim majem v KP v Mercator centru.
Dormeo gre pa pri meni pri enem ušesu not in drugem ven in nimamo nič od njih, od Odeje imamo pa doma kar nekaj zadev
s tem se strinjam, to paše k splošni izobrazbi, pa še je nekaj teh kvalitetnih slo firm, ki še vedno delajo, čeprav imajo težave zaradi cenene konkurence.
po drugi strani pa … moj najstnik ne pozna kaj dosti slovenskih blagovnih znamk, čeprav imamo marsikaj doma, marsikaj se pogovarjamo, njim to pač ni pomembno in imajo prepih v glavi. današnji 25 letnik pa se itak ne razlikuje kaj dosti od povprečnega najstnika
Odeja je pa res dobra znamka in kvalitetna roba, na razprodajo ne gremo, čeprav smo zraven doma, ne potrebujemo nič.
Kupiti kovter v odejini trgovini ni tako enostavno, kot se morda zdi:) Imajo pa odlično spletno stran (www.odeja.si), kjer se lahko prej malo razgledaš in poučiš. Mi smo že veliko stvari kupili v odejinih trgovinah. Otroške spalne vreče, kovtre seveda, posteljnino, povštre,… Satenasta posteljnina je draga, a zelo kvalitetna. Z možem imava tri komplete za najino posteljo in so po desetih letih rednega pranja in sušenja v sušilcu še čisto ok. Tako da na žalost nimam kaj hodit na tole razprodajo, ker nič novega ne rabimo.