Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek greys anatomy

greys anatomy

Hoj,
mene pa samo zanima, kako se je včeraj končal od explozije naprej.
tnx

Tista, ki je držala bombo, je preživela. Šla se je stuširat in spat. Obiskal jo je še njen bivši ljubimec.
LP, Nataša

Ko je raketo predala v roke drugemu (najbrž iz pirotehnične enote), jo je on odnesel iz sobe, na koncu obiskat domov ampak mi je bilo čisto nerazumljivo njegovo obnašanje.

pirotehnika je razneslo. na dom jo je pa prišel obiskat bivši… ki se v bistvu še vedno odloča, ali bi ostal z ženo, ali bi šel k meredith… glava in razum mu pravita eno, srce pa drugo… rekla mu je, da se ne spomni, kdaj sta se zadnjič poljubila… potem pa ji je on točno povedal kdaj in kako je to bilo

ja, ona ga je najbrž hotela napeljati, da bi praktično obnovila “zadnji poljub”, a jo je zašil z zgolj teoretično in podrobno razlago… :)) Ah, ti moški… :)))

Maja, meni se pa ni zdelo tako, kot da bi ga zelela napeljat na karkoli.

btw, kako pa je tista bomba sploh prisla v pacienta? Meni to sploh ni jasno.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Pacient se je “igral” vojno in izdelal bombo, prišlo je do eksplozije in je kao tista mina pristala v telesu ampak je ni razneslo… Kaj je v bistvu razneslo, da je tisto pristalo v trebuhu tud men ni jasno, ampak kakšni stručkoti za bombe najbrž vedo 😉

ni ga napeljevala k temu, vsaj ni bilo tako prikazano

v bistvu kaže, kako se bori z depresijo zaradi tega, ker sta šla narazen.

hudo napisal
“Pacient se je “igral” vojno in izdelal bombo, prišlo je do eksplozije in je kao tista mina pristala v telesu”

saj ni prišlo prej do eksplozije, ampak je bila ta mina med “igro” z bazuko izstreljena v njegov prsni koš, k sreči pa takrat še ni eksplodirala, dokler je ni pirotehnik vzel in odnesel, tako da je na koncu “le” on bil žrtev.

New Report

Close