Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Grims – antireklama za SDS?

Grims – antireklama za SDS?

Ko ga gledam na TV, se vedno vprašam, če SDS hoče z njim odbijati potencialne volilce.

Jaz pa še vedno čakam, da bo končno priznal, da je tudi novi šolski zakon napisal on …
Poden od politika !!!

Veš kaj, če ne bi bilo Grimsa se vprašaj, kaj bi sploh lahko gledal po TV. Zdaj imamo končno res super program, odkar je Grims dal tisti zakon ven. No vam bi očitno bolj pasalo, da gledate po Tv Še pomnite tovariši pa pol Dnevnika bi moralo biti o Titu pol bi vam dogovarjal program. Zdaj ko je pa res dober, ko se najde za vsakogar nekaj pa ko je končno na nivoju informativni program in tudi zabavni vam pa ne paše.

Zadnje čase opažam, da je vedno več nevoščljivosti na levici, saj so tam očitno zelo slabi in leni politki. In jim gredo taki sposobni ljudje kot je Grims precej na živce. On je res sposoben ter sijajen človek tudi privatno.

Grims-antireklama za človeško vrsto nasploh.

Ogromen premik v pozitivno smer je zadnje čase TV Slovenija. Kake 2 leti nazaj smo gledali v glavnem Pop in A. Zadnje čase pa čedalje bolj TVSLO. Izboljšali so ponudbo filmov in nadaljevank, ki so bili prej katastrofalni, zabavni program je dober, izobraževalne oddaje tudi, šport na TV3 tudi ok. Včasih smo godrnjali, ker moramo plačevati naročnino, danes pa me več ne moti. Oddaje “A si ti tud not padu” na Popu so pa zame dobesedno norčevanje iz odraslih ledalcev, še drugače, oddaja je debilna – nevredna Zrneca. Moj vnuk bi rekel smotana.

Bravo Tina. Se popolnoma strinjam.Ampak to je tem levakarskim trobilom težko dopovedat.

Ogromen premik v pozitivno smer je zadnje čase TV Slovenija. Kake 2 leti nazaj smo gledali v glavnem Pop in A. Zadnje čase pa čedalje bolj TVSLO. Izboljšali so ponudbo filmov in nadaljevank, ki so bili prej katastrofalni, zabavni program je dober, izobraževalne oddaje tudi, šport na TV3 tudi ok. Včasih smo godrnjali, ker moramo plačevati naročnino, danes pa me več ne moti. Oddaje “A si ti tud not padu” na Popu so pa zame dobesedno norčevanje iz odraslih ledalcev, še drugače, oddaja je debilna – nevredna Zrneca. Moj vnuk bi rekel smotana.[/quote]

TV3 pa kar ne mešaj k RTV SLO, ker nima nobene veze z njimi !!

Za mene je pač naporen za poslušanje, poleg tega pa nič boljši od nekaterih levih politikov, kateri pa vam grejo vsi na živce. Je nevljuden, žaljiv, napadalen, … in še bi lahko naštevala.
Pa sploh nisem omenila, da je desničar, kaj vam je, govorimo o človeku, ne stranki!
Za nekatere pa res velja izrek Samo da je naš! – pa je lahko tudi totalni poden.

New Report

Close