Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grobe kršitve in inšpekcija

Grobe kršitve in inšpekcija

Se pravi za inšpekcijo ni groba kršitev, če delaš 16 ur, če te psihično maltretirajo, fizično maltretirajo (potisnejo z glavo v koš za smeti), če nimaš dopusta, če moraš bolan delat (rokovat s hrano). Pa kje mi živimo? Kaj pa je groba kršitev? V katerem zakonu, pravilniku piše definicija grobe kršitve?

Ne smeš vse verjet, stvari niso črno bele. Je pa tudi res, da se danes nikomur ne da delat. Se posebej v gostinstvu.

Če dobiš dobrega delavca boš prav zagotovo z njim delal v rokavicah. To ve vsak, ki se ukvarja z gostinstvo.

dobrega

A si se danes zbudil?

To se redno dogaja. Redko pride v javnost. Kot je prišlo pri indijskih delavcih, zdaj pri filipincih, tudi marsikateri iz Bosne so ostali brez plačila, pa tudi Slovenci.

Zaprejo firmo, pobašejo denar, fiktivni lastnik iz tretjih držav, delavci pa ostanejo brez plačila. Tako sem jaz ostala brez par plač, dala na sodišče…zgodilo se ni nič, ker na firmi ni ostalo nič denarja.

Koliko je še takih primerov. Nekateri brez dokazov, pa tudi z dokazi…nič ne dosežeš. Evo, taka greznica…

Potem se tu norca delate, ker kdo nima nič, ker se je znašel v stiski…

A se vi zavedate, da če ne bi bili Filipinci, bi bili Slovenci?!! Slovencev pa se ne da tako nategnit. Ne več!!

Bi peli, plesali, spekli torto tistemu, ki te trpinči?

Hahahaha, ja seveda bi. Dokler ne najdeš rešitve, izhoda, bi. Če si v stiski, samo čakaš moment, da se izkoplješ iz tega. Koliko psihičnih težav sta ta gostinca povzročila Filipincem.

A bi peli, plesali, pekli torto nekomu, ki vas maltretira?

Pa saj vidite, da to ženske počnejo nasilnemu partnerju, ker nimajo druge izbire. Morda so tako naučene od svojih staršev, da je treba potrpet. Se vam zdi, da je to v redu?

Predvidevaš, da bo človek izgubil potne dokumente, in potem mu ga vzameš, ker če ga izgubi, bo moral potovat na Dunaj in so spet stroški.

Se pravi že v tvojem odnosu do tega človeka nekaj ni v redu, ker ga ne spoštuješ. Označiš ga za nezanesljivega, čeprav ga sploh ne poznaš.

Jaz temu Hvali nič ne verjamem. Nič.

Slovenski inšpekciji zaupam enako kot stekli živali.

Popolna nič!

Sem jim dal vse dokaze in navedel priče. Inšpektor pa je napisal, da tako pač je in naj tožim😪

Pismo no kje pa delas da imajo taksne odnose.

Oddaja o globi Slovenije v znesku 1,2M€ zaradi zavlačevanja ureditve stanja v Bukovžlaku, ki je bila vsebina pogovora Golob – Ursula vd L, bi bila mnogo bolj koristna za državo.

New Report

Close