Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Grošeljco bo razneslo

Grošeljco bo razneslo

Umetni joški, rinoplastika (zmanjšanje nosa) itd. Kakor komu paše ane?

meni je pa lepa tale Špela. Anoreksične babe so me vedno spravljale v strah, si misliš, a je tole z britofa uteklo.

Taksno je pravo slovensko dekle. Da imas za kaj prijeti. Pri zenski mora da ljulja.

Fuknjeni ste, druzga ne morem rečt. Sami popolneži v inonimi, bruh

Česa pa ti nisi razumelo? Saj povemo, da je ta baba oreng mašina in ima še vedno fukaželjan pogled. Ne tako kot naše monklje, ne?😅

Ona ima definitivno neke probleme ali z zastajanjem vode ali kaj podobnega. Bi morala redno hodit na limfne drenaže ali pa za začetek začet jemat detralex, sicer bo imela hude probleme, ko bo starejša.

Ona ima definitivno neke probleme ali z zastajanjem vode ali kaj podobnega. Bi morala redno hodit na limfne drenaže ali pa za začetek začet jemat detralex, sicer bo imela hude probleme, ko bo starejša.
[/quote]

Punca je padla v kolesje hujšanja. Kolko dol, tolko gor in malo čez. Parkrat to narediš, pa ne smeš niti pogledat hladilnika in rita zraste. Ampak ta punca bo lepa in sexi tudi če jih bo nabacila na 120. Samo eno tako do sedaj poznam, ki je kljub obilni kilaži zmešala moške glave, da so se slinili. Špela je sigurno v tej grupi. Marsikatera suha ji ne gre do kolen.

Res ne vem kakšna vreča kosti si ti, ampak najbrž si vrečak kosti, povsem neapetitna, ta katero ti opravljaš tu je pa glih za na nočno omarico, ne dobesedno , je pa takoj in dobesedno apetitna in če bi imel možnost se je ne bi branil,ne visi od nje, pa povsod lepo obloženo.

Pa kaka punca neki pri 34.? Baba ima zgenetsko zasnovo svaljka , kot polovica našega babovja in ta po tridesetem z malo preveč papce izgubi ženske oblike in postane svaljk, to je vsa znanost.
[/quote]

Južni bratje pravjo “bolje da ljulja nego da žulja”. Grošljeva je mačka zlo sexi. Zdej pa povejte a bi rajš pritisnl Špelo al Barbaro Drnač?

Južni bratje pravjo “bolje da ljulja nego da žulja”. Grošljeva je mačka zlo sexi. Zdej pa povejte a bi rajš pritisnl Špelo al Barbaro Drnač?
[/quote]
Primitivc s pobiranjem balkanščine je zgolj primitivc, ki ni nikoli prišel dlje kot do šnk s svojim primitivizmom, to je eno. Drugo pa, da vseeno zadovoljim tvojo primitivnost, če bi imel na voljo obe, nobeno od njiju, ker st obe odbijajoči, antipatični, zoprnega karakterja, čeprav vsaka od njiju na povsem drugačen način.

Jaz ne vem a sem nor ali kaj, ampal meni izgleda čisto normalna, obraz ima suh, nič ji ne fali.

Mam občutek, da nekdo tule pod več vzdevki pljuva čez njo in daje vtis, da je večim debela. Ampak meni punca deluje čisto OK.

Saj ni nobeno pljuvanje, pove se pa lahko tako kot je, je taka kot polovica naših bab, ki po tridestem izgubijo žensko obliko in dobi obliko svaljka. Drugače pa ni nič posebnega, obraz ima prav tako popolnoma uničen s kemijo kot polovica babovja danes in njen videz je primerljiv povprečju.

Pa kaka punca neki pri 34.? Baba ima zgenetsko zasnovo svaljka , kot polovica našega babovja in ta po tridesetem z malo preveč papce izgubi ženske oblike in postane svaljk, to je vsa znanost.
[/quote]
Polarna driska, ob tvojih blebetanjih se nasmejem do lulanja. :-)))))))

Primitivc s pobiranjem balkanščine je zgolj primitivc, ki ni nikoli prišel dlje kot do šnk s svojim primitivizmom, to je eno. Drugo pa, da vseeno zadovoljim tvojo primitivnost, če bi imel na voljo obe, nobeno od njiju, ker st obe odbijajoči, antipatični, zoprnega karakterja, čeprav vsaka od njiju na povsem drugačen način.
[/quote]

Men isto, imamo dost bolj lustnih bejb na nasi javni sceni. Npr.Nusa k vodi oddajo Svet, Zagarca je tudi lustna ceprov mejhne rasti, ima pa simpaticen obraz. Bi se najdla se ksna, ta moment sem se teh dveh spomnu.

Polarna driska, ob tvojih blebetanjih se nasmejem do lulanja. :-)))))))
[/quote]
In kaj natanko ni res, da udari na plan tvoj primitivizem? Ni polovica naših žensk po tridestem oblike svaljka? Kake pa je, če joški padejo do pasu, vamp spredaj vem, rit zadaj široka in debela, kratke noge, debele bedre, spodaj čeveljčki, zgoraj pa glavca?😅…tako je, kaj čem zdaj lagat in nekaj drugega pisat o nekih famoznih ženskih oblikah, če jih ni.😅

Men isto, imamo dost bolj lustnih bejb na nasi javni sceni. Npr.Nusa k vodi oddajo Svet, Zagarca je tudi lustna ceprov mejhne rasti, ima pa simpaticen obraz. Bi se najdla se ksna, ta moment sem se teh dveh spomnu.
[/quote]

Ja ja, žagarca tud, enako brihtna kot ta grošelca, vredna še bolj od te, da je šla familjo razbijat, pa izredno lep, čedalje bolj globok moški glas ima in hinavski strupen jezik. Baba, čokec in pol.😅

Ja ja, žagarca tud, enako brihtna kot ta grošelca, vredna še bolj od te, da je šla familjo razbijat, pa izredno lep, čedalje bolj globok moški glas ima in hinavski strupen jezik. Baba, čokec in pol.😅
[/quote]

Ne to je zajebala na polno da je sla razderat tujo druzino, sam tko pravm ce bi sam videz ocenjeval ni tok napacna za pogledat. Ne bi ji dal tok let k jih ma. 82 letnik je Tanja je starej k Groseljca, zgleda pa dost mlaj.

Ne to je zajebala na polno da je sla razderat tujo druzino, sam tko pravm ce bi sam videz ocenjeval ni tok napacna za pogledat. Ne bi ji dal tok let k jih ma. 82 letnik je Tanja je starej k Groseljca, zgleda pa dost mlaj.
[/quote]
Ni napačna, neko povprečje, ki je pač pri nas, ne moreš govorit o nekih famoznih ženskih oblikah, kar tu zagovarjajo, to čem povedat. Sem recimo bil v vojski v Srbiji v Pomoravju in tam so bile takrat res pretežno ženske visoke, temne, ženskih oblik in lepega obraza. Pri nas pač ni tako, saj je redko kje po Evropi drugače, vse je isti šmoren. Seveda ne moreš reči, da ni lepa ali prijetna zaradi tega, ne moreš pa reč, da je zdaj neka ekstra ženska lepotica.

In kaj natanko ni res, da udari na plan tvoj primitivizem? Ni polovica naših žensk po tridestem oblike svaljka? Kake pa je, če joški padejo do pasu, vamp spredaj vem, rit zadaj široka in debela, kratke noge, debele bedre, spodaj čeveljčki, zgoraj pa glavca?😅…tako je, kaj čem zdaj lagat in nekaj drugega pisat o nekih famoznih ženskih oblikah, če jih ni.😅
[/quote]
V bistvu se moram žal kar strinjati s tabo …videvam to vsakodnevno.:-(((
Joški do pasu, rit ven, vamp spredaj ven, debela bedra, široka in debela in samozavestna.
Kao ona da je zdrava.
:-(((
OK, right.

V bistvu se moram žal kar strinjati s tabo …videvam to vsakodnevno.:-(((
Joški do pasu, rit ven, vamp spredaj ven, debela bedra, široka in debela in samozavestna.
Kao ona da je zdrava.
:-(((
OK, right.
[/quote]
Viš viš, če bi še na kako terapijo ti prišla k meni, da te malo prevzgojim, bi ratala iz amebe baba in pol, ne le baba.😅

Ni napačna, neko povprečje, ki je pač pri nas, ne moreš govorit o nekih famoznih ženskih oblikah, kar tu zagovarjajo, to čem povedat. Sem recimo bil v vojski v Srbiji v Pomoravju in tam so bile takrat res pretežno ženske visoke, temne, ženskih oblik in lepega obraza. Pri nas pač ni tako, saj je redko kje po Evropi drugače, vse je isti šmoren. Seveda ne moreš reči, da ni lepa ali prijetna zaradi tega, ne moreš pa reč, da je zdaj neka ekstra ženska lepotica.
[/quote]

Ja itak to je res. Dol so lustne sam tud dol jih je prevzel silikon pa umetni znabli. Ne vem kera bi bla res naravna lepotica, taka da je res extra huda, pr nas neb reku za nobeno da si zasluz ta naziv. En kolega se je dolga leta palil na Osenarco dokler je nismo enkrat skupi zuni srecal, ga je minil od teh 40kg, noge k zobotrebci.

[img]http://shrani.si/f/F/12N/3bhS2a5w/600710051193066457528034.jpg[/img]

Ta na spodnji sliki levo si ti viharni?

[/quote]

Sindrom moške samskosti: kolikor dlje ga moški “na roke”, toliko slabše postajajo ženske. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ta na spodnji sliki levo si ti viharni?
[/quote]

ne, v roza kopalkah je

New Report

Close