Grošeljco bo razneslo
Njen obraz je tudi meni všečen, telo pa…..sploh noge mi delujeo tako krampasto. Ima pač to smolo da ima spodnji del nog preveč obilen. Sem že The biggest looser opazovala njene zalite gležnje. Potem pa še kostumografi, ki jo oblečejo njeni postavi čisto neprimerno.
Pri zadnjem plesu “paso doble”, so bile pa samo joške na ekranu. Grdo.
Vsi moski,ki ste tok pametni in vse veste o zenski lepoti,dajte prilept svojo sliko,da bomo ocenjevali.Ne upate ne,ker ste pregrdi.Ce zenska rodi dva otroka,ce oba doji,ne more met josk takih,kot takrat,ko je bila stara 20 let.Sej vam se tud jajce povesijo in potemnijo.Bljek.Pa vamp zraste.In zato bodite raje tiho.Sploh ti nek Vitez..ziher si samski?Ze ko te clovk bere,te takoj odbije.Si diplomiral iz teme,kaj je lepota?Egoist,vase zagledano tele.
P.S
Spela je cist lustna punca.Vse pac ne morejo nit suhe in zenska me more bit vecno mlada.Vsem gredo leta v plus,tudi tebi,ki tudi ziher nisi vec rosno mlad.Pa se jajce so se ti ziher povesile.Se posebej zato,ker nimas spolnih odnosov in redmo ne izlivas.Roke pa v zulih.Hahaaaaaa
jst sem to špelo videl kot slabšo polovico od dveh špel v atomic harmonic po izgledu, pa dobr itak ne gledam in ne poslušam te muzke ampak, če te že bombandirajo iz vseh koncov z njimi, pa pač pogledaš geštel..
Tisti špeli tavišji se vidi, da je naravno vitka in, da s kilami ni imela nikoli problema, tej špeli se pa vidi, da se mora čuvat kar se kil tiče, če ne se hitro lahko razširi, torej, trpi za lepoto, ker se mora čuvat, to se vidi…, je pa čist ok., sm ne tako, da bi sekala ven, edin mogoče zdej, ko deluje preveč umetno, pa pogledaš to umetnino, tako mimo grede….