Grozd stranskih učinkov cepiva v Velenju?
Ljudje so res bolni po tem AZ. Zelo bolni. Tule pri nas ima ogromno ljudi vročino in drisko nekaj dni. In res slabo se počutijo.
Zakaj se ne piše in govori o tem?
Ali bodo ti, ki po televiziji govorijo da je AZ čisto v redu, čeprav je že 5 držav do danes nehalo cepiti z AZ- odgovarjali za smrti, če bodo ljudje pri nas umrli?
Stari, eeejjjj…tudi mi smo imeli včasih take efekte po cepljenju proti gripi, pa ga nismo tako srali, kot ga zdaj ti velenjski “reveži”. Noben od teh “poizkusnih učiteljskih zajcev” ni iskal po cepljenju pomoči na urgenci, torej bo stvar v dnevu, dveh o.k. Še en viharček v kozarčku vode. Next please!
Ja ja vi kar zagovarjajte to cepivo boste šele čez čas videli kakšni cepci lahko postanete ob stranskih učinkih.
Pred petnajstimi leti sem se cepil proti gripi od takrat naprej moram jemati tablete za uravnavanje ščitnice.
Imam take pi zda rije da če bi to vedel se nebi nikoli ga ni da bi me prepričal.
Ja, kdo pa iz tega dela big news? Mediji, itak. Ti učitelji so pa imeli stranske učinke cepljenja, vročina, glavobol, bolečine, in taki pač ne morejo naslednji dan v šolo poučevat, zato so sporočili bolniško. Zakaj bi zaradi tega v bolnico hodili, a si diht? Pač si en dan ali dva na bolniški in to je to, potem se zadeva umiri. Urgenca???? Kaj tebe mede? Človek zboli, ima vročino, ostane doma na bolniški, case closed. A ti pa vsakič, ko si na bolniški, letiš na urgenco?
Jaz verjamem, da so imeli reakcijo, ne pa hudo reakcijo. Vendar reakcijo, zaradi katere niso mogli delat, to pa verjamem. Ker ti na tem cepljenju to v naprej povejo, da je pričakovano slabše počutje, utrujenost, tudi vročina in da imej na zalogi lekadol. In po dnevu-dveh preide, oteklina roke pa malo kasneje.
Tako da mi je popolnoma jasno, da je pouk odpadel, logično. Vendar bi moralo iti v ponedeljek vse normalno dalje. Tale medijski pomp pa je en navaden medijski pomp.