Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek grozen kašelj

grozen kašelj

Mi lahko kdo svetuje, kako naj pomagam skoraj dve leti stari hčerki, ki ima občasne grozne napade kašlja, ampak samo ponoči, podnevi zakašlja le tu in tam.
Se pa vleče to že vsaj 14 dni. Sva bili že dvakrat pri pediatru, dobili nič:( Res se mi revica že smili, saj se tud naspi ne nobeno noč v redu, ko jo pa prebuja ta kašelj.

možna je kakšna alergija na cvetni prah

pa se pri tem pojavlja kašelj, alergijo na cvetni prah imam sama, pa prav nič ne kašljam, samo kiham:(

ja se lahko

sosedov fantič je celo leto pokašljeval,ponoči še posebno grozno

Mogoče jo draži prašek ali pa mehčalec, v katerem se je prala posteljnina.

Lahko pa ji zavreš vodo, v kateri daš olje 31, ali pa kamilice…………..ali pa kaj druga, ki se uporablja za ihalacije in to posodico postaviš zraven postelje, kjer spi.

Sama opažam, da kadar hči poje več čokolade, da kasneje kašlja ponoči; kot, da bi jo dražilo.

.................................. Vedno je lahko bolje!

A je kašelj suh in pokašljuje ter se ne odkašlja ali se odkašlja? Kaj pa dvignjeno vzglavje npr. dva poštra? Pa kakšen sirup za pomiritev kašlja, jaz sem dajala Prospan vedno vsaj dve uri preden je šel spat, pa veliko zračenja sobe. Pa fiziološka za nos.
Po moje bi pri alergiji na cvetni prah kihala in kašljala tudi čez dan, razen če je na kaj drugega.

Navadno res ne delam reklam, tokrat izjemoma bom. Pri nas namreč res pomaga J.U.S.T. – Evkaliptusov sprej (je pa to tudi edina njihova stvar, za katero sem zihr, da res pomaga :))

Nam so svetovali Panatus… a moraš dobro pogledati kako se dozira!
Srečno in čim manj kašlja !

New Report

Close