Grozi mi s samomorom
Ker sem bila sama v takem razmerju, pa so bile grožnje iz druge strani, vendar brez otrok, vem kako ti je.
Punca rabi pomoč. Glede na to da te zanjo skrbi, poskusi z njo jit na partnerske terapije za začetek. Verjemi da ji bo pomagalo vsaj začet predelovat njene motnje, in bos tako potem lahko mirno odšel iz tega razmerja.
Pa umes, govori s kakšno prijateljico njeno… Da vsaj kdo ve kaj se dogaja, ce ne drugega zaradi otroka.
Tudi njega je namreč treba zaščititi.
Druga opcija je da ko bo imela tak napad, kličeš policijo in rešilca, da jo hospitalizirajo in spravijo v red. Je pa tukaj problem ker na silo je ne morajo…
Tjaša523, 19.11.2022 ob 09:11
Ker sem bila sama v takem razmerju, pa so bile grožnje iz druge strani, vendar brez otrok, vem kako ti je.
Punca rabi pomoč. Glede na to da te zanjo skrbi, poskusi z njo jit na partnerske terapije za začetek. Verjemi da ji bo pomagalo vsaj začet predelovat njene motnje, in bos tako potem lahko mirno odšel iz tega razmerja.
Pa umes, govori s kakšno prijateljico njeno… Da vsaj kdo ve kaj se dogaja, ce ne drugega zaradi otroka.
Tudi njega je namreč treba zaščititi.
Druga opcija je da ko bo imela tak napad, kličeš policijo in rešilca, da jo hospitalizirajo in spravijo v red. Je pa tukaj problem ker na silo je ne morajo…
A misliš, da se v enem letu situacija ni rešila?
Pa od kod taki retardi, ki odpirajo stare teme (na katero stran si šla?, 15-to?) in potem še odgovarjajo na temo, ki se je že zdavnaj izpela.
spakiras in gres ko zacne groziti s samomorom in poslovilni pismi. vzames pismo poklices resilca kateremu poves da oseba ob razhodu grozi s samomorom da je napisala poslovilno pismo (ga pokazes) da je totalno neuravnovesena histericna in da izgleda da ima zivcni zlom. da to ni prvic.
da ima malega otroka ce lahko pridejo. ne nasedaj potem prosnjam da ne klici da je ok ipd. taka oseba rabi konkretno lekcijo. ce manipulira potem bo lekcija kr hard ko jo bodo strpali v jopic. ce pa res namerava pa je tako neuravnovesena ji bos pa naredil medvedjo uslugo. vec kot to ne mors narest. ona bi grozila komukoli ki bi bil ob njej ker ima psihicne tezave. verjetno tudi otroku ko bo odrastel.. resi se bodi odlocen.