Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grozljiva situacija

Grozljiva situacija

V prelepem sončnem vremenu se sprehajaš po parku….ptički žvrgolijo…otroci se igrajo…pisani cvetovi se bleščijo v poletju…

In potem…čutiš kako te pritisne in veš da se boš vsak čas pos…, ker imaš drisko. Daleč stran od doma, od varnega zavetja domačega stranišča. Zdaj..zdaj…počasi že čutiš kako ti leze ven nekaj toplega….in potem…

Kaj se zgodi potem???…

Ola

Zagledaš WC?

Uh mater ej … Spider … :)))))) … Pa kake teme imaš ti za petek??? :))))

Kaj potem? Ja kaj … … userješ se v hlače, kaj!!!!! :)))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Potem se ves prepoten zbudiš, se premetavaš po postelji in ugotoviš, da je za tabo najhujša nočna mora.

Ola

Pravijo, da včasih sanjaš, kar se ti je v resnici zgodilo?!?!?!?!?

:)))))))))))))))) No … važno da so spodnje hlače čiste … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Meni se dogaja, da se mi včasih zgodijo nekatere stvari, ki sem jih prej sanjal.

si me presenetil….
Sem mislila, da sem edina, ki se ji to dogaja…. zato pa sem bila raje tiho… je pa hec, ko vnaprej poznaš nadaljevanje – ko v filmu, kaj?!
:-))))

Ne sej to ni nič takega, to se dogaja v naši podzavesti! Sej so tudi neki čudni “znanstveniki” to potrdili!

Zadnjič sem sanjal, da sem dobil na tomboli..Ja, ma kravo!!!hahahaha

Le km jo bom dal, če jo res dobim….

Ampak. A si predstavljaš, da se ti to res zgodi???

Raje ne … 🙂

Lp, Bgv

Nehajta me plašit Pippo in Žverči!
To zame niso več nedolžne čikole čakole!
Oštja!
Sp

New Report

Close