Grožnja!!!!!!!!!!!!!!!
zanimiva ženska, ni kaj!
Ker pa si ti tisti, ki želiš dober nasvet, ti predlagam, ti ji moškega kar sam zrihtaš. Ti dobro veš, kaj ona rabi, kakšnega si želi, o kakšnem sanja, zato ti ne bo težko dobiti pravega kandidata. lepo ga ji podtakni in potem nadzoruj nastalo situacijo, da jima zadeva ne uide z vajeti :-)))
NE SERI FREND..ups…sory..nisem hotel tuliti….hiihih
čuj kolega…ne poslušaj ti oni dve tukile…ki pojma nimata, kaj mora pravi dec naredit na tako navadno IZSILJEVANJE……..heheheh,…sory..spet tulim…….
ma kje pa se bo baba dala dol……….a kakšnim pubertetnikom mogoče, pa še to samo tolk časa, dokler pobič ne bo šel kam na party….polej mu bo pa sam še tolk koristila, kar mu bo žepnine dejala…hahahahahah
tak da, dragi moj….ne NASEDI NA NAVADEN BLEF ..mislim izsiljevanje…….saj ne misli resno…pa še kakšno solzico ti je verjetno potočila, kajne…čiste finte….grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jej data…kolk si pa star…..mona…ufffffffff…s.em razpičkan do amena, če ena pupa tak mopje frende izsiljuje……-
tak da, frend………..ti ji lepo reči….ČUJ STARA, TI SE KAT DAJ …ČE UPAŠ………heheheh…..vpraši je če pozna mene…heheheh………..ti bom tolk mačk…ampak to onih…lepih,dišečih,voljnih in sploh in oh…..na vrata nalimal, da bo še franci imel kaj od tega…hihiihihihihi
ps….sicer pa si lahko narobe razumel, tisti njeni stavek….koker večino butastih dedecev..sory……..mogoče pa je s tem ***dal dol***mislila , DA BO ŠLA NA KOLENA IN TE PROSILA ODPUŠČANJA…hahahahah….da ne rečem še kaj huješega…..čuj ti, frend,,,,kdaj pa si jo nazadnje .
.
.
.
.
.
.
khm.
.
.
.
.
.
.
.
pelajl na kako kavico…..ma daj………pelji je, saj navsezanje je tvoja last….IN TI LAHKO ODLOČAŠ, KAJ BO ALI NE BO POČELA…..hahahahah
ajde piši mi….ti bom še kakšne nasvete dal……….
čao
kaj se pa dereš…..
buci buc………a spet v moške zadeve vtikaš svoj nosek…hehehehhe
čuj mala……….khmmm…ne vem, če to lih drži……….ZAKAJ PA te potem dec ne pusti z mano eno nežno očarljivo večerjico…upssssssssssss……….
no no…pa ne jezi se tak,,,,,,,,buši raste….ja kakšno mamico pa bo imel mali……..vso zgubano od jeze…..hahahahah
mene dec pusti kamorkoli….. ker o tem odločam sama………. enostavno kot pasulj………….. ha ha, za razliko od tvoje stare, ki te ne spusti s ketnce na eno kavico, opa, rogljiček, s tako mlado in fletkano pupiko kot sem jaz………. hehe……..
vidiš, takim kot si ti pa pravimo COPATA ……….. ha ha
buši je še skor neviden…….. notri pa že veselo pluje en mičken Tinček……. hihi………….. ti bom dala za pobožat, ko bo brcal…………. če si boš upal, brez da bi te to posebej vznemirlo……… opssssssssssss……….
hehehe, sem hotela opraviti svojo dolžnost….pa sem se ulegla, pa čakala, da jo opravi še kdo drug….pa je On raje, tako kot je pri moških navado, zaspal pred Tv-jem!
:-)))
in moja “dolžnost” še zmeraj čaka, da jo kdo spravi v gibanje :-))))))))))))))))))))))))