Grozote in gnusote materinstva, ej sem srečna da nimam froca
Najprej ti hudič 9 mescev prtiska na drobovje pa sil te na kozlanje in enkrat zaprtje drugič driska pol hemeroidi, hemeroidi nosečnosti pa ves si flekast po obrazu od nosečniške hiperpigmentacije, pol sam porod, ta grozljiva ogaba od bolečin dreka in scanja pomešanga s sluzjo. pol bodisi raztrgana pizda, razmaknjena medenica in uničeni kolki al pa s skalpelom prerezana pizda presredek in 6 šivov, nakar ti prase malo razgrize bradavice do krvi, srat ne moreš zarad šivov na presredku, bradavice si mažeš vse je še slabše dokler ne ratajo ko usnje. Mož ti uleti z stoječo batino med nogam, preklet seronja nagravžni ki te je našprical, hudič pofukan, ga brcneš v tist preklet kurac med nogam, ki te je tko gadno zajebal 4 lifetime, nakar se usrane posrano tako majhno ko en kup drekca lah dere kot 20 gasilskih siren skupi, dobr da nisem mela otroka ker bi ga pri prvi taki tuljačini fuknla v zid da bi možgane tm pustu.
Nakar te desc, zanemarjeno debelo nagravžno prasico z raztegnjeno pizdo in vso smrdečo po kislem (mleko iz jošk, tak res gaden faking nagravžen vonj je to, plus čuden pH in nevabljiv celo odbijajoč vonj iz pizde) zamenja za eno luštno neobremenjeno prasičko, ki ni narezana in šivana ki ima voljno tesno gladko neraztegnjeno pizdo in sveže, rožnate, občuitljive lepe bradavičke in postavo kot se šika.
Evo vam prekleto materinstvo in preklete froce.
A vas po ogledu filma še mika da bi bile matere?????
Ogabno do podna! In potem itak še poporodna depra, to je da fentaš sebe še prej pa kričača. Ajme, majke mi, sam vozi fak of kaka sreča da nisem spustila semena vase. Bi bil zdaj itak en reven, zasužnjen debil več na svetu ki bi si hotu rezat žile že v osnovni kaj šele v gimnaziji in bi mi klel pas mater ves lajf, da sem ga narodila v to ogabno svinsko prekleto pofukano huidečvo satansko matrico od kao človeškega življenja ki je bolj zavržno in nagnusno od življenja usacga ščurka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Huuudooo, 30.04.2025 ob 23:33
Jep, nekak tako, ja.
Pa saj jaz ji dam pa čist prav avtorici ej! Kot prvo, nismo vsi starševski material in ona se je tega očitno zavedela zelo zgodaj in ravnala odgovorno, tj ni se razplodila. Pohvalno in edino odgovorno, lče veš, da bi iz tebe otrok v momentu naredil še večjo živčno razvalino!
Gledano s stališča mene kot tipa mora bit res grozno bit mati. Nisem fotr, tud men se zdi da je ljudi že tako preveč na svetu. Pa tudi tipi ko dobijo otroka niti slučajno ne čutijo do njega tega kot mati, zato so pa nehvaležni in samo mlado češlovje okol iščejo, te Insta nastavljačice, voljne uničevat in razdirat družine ter zakone….Videno pri kolegih neštetokrat. Potrjeno.
Pravim pa tudi, da otroci v bistvu prej načnejo kot izboljšajo odnos med dvema človekoma, recimo da sta to moški in ženska. Plus dejstvo da ti otrok NIKOLI ni hvaležen za to opevani dar življenja…. prevečkrat videno pri bratu in sestri, koliko očitkov, zakaj si me rodila pa jaz se psploh nisem želel roditi, vidva sta kriva da sem na svetu, zdaj pa plačujta za to neumnost itd. itn.
V glavnem. Potem pa na stara leta itak komi da te kdo obišče v DSOju itak je pa vsem važna samo dediščina za katero so se pripravljeni poklati ne glede na krvne vezi. Resnično idila. Pri nas ali pač kje drugje.
Film si grem pa zdaj pogledat ker imam časovni zamik, najbrž naslov Uspavanka, španski?
Prejle španski film na SLO1, 30.04.2025 ob 23:30
Najprej ti hudič 9 mescev prtiska na drobovje pa sil te na kozlanje in enkrat zaprtje drugič driska pol hemeroidi, hemeroidi nosečnosti pa ves si flekast po obrazu od nosečniške hiperpigmentacije, pol sam porod, ta grozljiva ogaba od bolečin dreka in scanja pomešanga s sluzjo. pol bodisi raztrgana pizda, razmaknjena medenica in uničeni kolki al pa s skalpelom prerezana pizda presredek in 6 šivov, nakar ti prase malo razgrize bradavice do krvi, srat ne moreš zarad šivov na presredku, bradavice si mažeš vse je še slabše dokler ne ratajo ko usnje. Mož ti uleti z stoječo batino med nogam, preklet seronja nagravžni ki te je našprical, hudič pofukan, ga brcneš v tist preklet kurac med nogam, ki te je tko gadno zajebal 4 lifetime, nakar se usrane posrano tako majhno ko en kup drekca lah dere kot 20 gasilskih siren skupi, dobr da nisem mela otroka ker bi ga pri prvi taki tuljačini fuknla v zid da bi možgane tm pustu.
Nakar te desc, zanemarjeno debelo nagravžno prasico z raztegnjeno pizdo in vso smrdečo po kislem (mleko iz jošk, tak res gaden faking nagravžen vonj je to, plus čuden pH in nevabljiv celo odbijajoč vonj iz pizde) zamenja za eno luštno neobremenjeno prasičko, ki ni narezana in šivana ki ima voljno tesno gladko neraztegnjeno pizdo in sveže, rožnate, občuitljive lepe bradavičke in postavo kot se šika.
Evo vam prekleto materinstvo in preklete froce.
A vas po ogledu filma še mika da bi bile matere?????
Ogabno do podna! In potem itak še poporodna depra, to je da fentaš sebe še prej pa kričača. Ajme, majke mi, sam vozi fak of kaka sreča da nisem spustila semena vase. Bi bil zdaj itak en reven, zasužnjen debil več na svetu ki bi si hotu rezat žile že v osnovni kaj šele v gimnaziji in bi mi klel pas mater ves lajf, da sem ga narodila v to ogabno svinsko prekleto pofukano huidečvo satansko matrico od kao človeškega življenja ki je bolj zavržno in nagnusno od življenja usacga ščurka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sej bo. 112.
Spet obvezna dnevna tema o sovraštvu do otrok in starševstva…
Me prav zanima, kdo je tako nor, da še temu naseda in resno komentira te provokacije.
Sem ravnokar prišel domov, pa vidim da se je naš glavni trol in zakrneli incel spet potrudil in iz dolgčasa in osamljenosti spet poskrbel za novo provokacijo, ki se kakopak ponovno tiče njegovega sovraštva do otrok, ki jih ne more imeti.
Saj ni sposoben imeti normalne veze z žensko in postati oče.
Saj že prepoznavate tega tipa, kajne? Ki zelo rad svoje sovraštvo do otrok izliva v ženskem spolu. Ponavadi te teme odpira kot ženska.
Če ste redni komentator na MON-u in bralec in ga še vedno ne prepoznavate, glede na to koliko sem se jaz kregal z njim in opozarjal nanj, ste verjetno malo debilčkani in počasni. In tudi v resničnem življenju ne vidite dalje od svojega nosa.
Mislite da ga plačujejo v uredništvu MON-a, glede na to, da cele dneve odpira teme, provocira in potem odgovarja sam sebi? Ali pa, da je to zgolj nek obupanec?
Poglejte, 1.maj je bil, praznovanja, kresovi, tip pa je doma gledal film! Film! Ker nima nobenih prijateljev ali znancev, ki ga bi kam na kres povabili. In je pred televizijo visel. To vse pove.
In on potem meni pametuje o temu kako se danes zabavajo mladi in me poučuje o temu?! Za zjokat.
Grdo govoriš, grdo pišeš.
Sploh se ne bi odzvala na to. Dejansko nič id tega ni res. Vendar ti hočeš verjetni da je. Zate je tako, zame je drugače. Jaz živim z mirom v duši in vsak dan neštetokrat objeta in poljubčkov polna, ti pa pač najdeš ljubezen drugje. Imam 2 otroka in sem rojena za biti mama. To je bila moja želja od malih nog in se mi je uresničila. Za to sem izredno hvaležna.
Tole kar ste vi napisali, to je samoprevara. Po domače povedano lažete sami sebi.
Splošno znano je, da so najbolj tečne in nezadovoljne ženske 40 plus brez otrok. Vsaka normalna ženska si slej kot prej želi otroke. In največji problem je, ko to prepozno ugotovijo in potem so vsi drugi krivi za njihovo nesrečo,.. Glede na to, da sem star 54 let poznam to zadevo kar dobro, ker je v moji generaciji veliko takih žensk.
Vam iskreno želim, da spremenite mnenje še preden bo prepozno.
modrivrag, 01.05.2025 ob 06:07
To ima gnusni bebo kura spet sam s sabo. Odprlo je nagravžno temo, potem pa proti sebi piše. Na konc bo bistvo biseksualnost. Tip je bolnik nad bolniki.
Ma seveda! Te teme odpira idiot in sam sebi odgovarja pod xy nicki. Celo noč na kompu, zdaj je pa spat spokal. Okol dveh popoldan bo pa spet tukaj natepaval in temo vlekel iz naftalina. Idiot drugega sploh ne počne. Žre, spi pa dežura na monu. No, še kako telenovelo vmes pogleda.
Tomaz.Gorec, 01.05.2025 ob 09:12
Tole kar ste vi napisali, to je samoprevara. Po domače povedano lažete sami sebi.
Splošno znano je, da so najbolj tečne in nezadovoljne ženske 40 plus brez otrok. Vsaka normalna ženska si slej kot prej želi otroke. In največji problem je, ko to prepozno ugotovijo in potem so vsi drugi krivi za njihovo nesrečo,.. Glede na to, da sem star 54 let poznam to zadevo kar dobro, ker je v moji generaciji veliko takih žensk.
Vam iskreno želim, da spremenite mnenje še preden bo prepozno.
Ti pa se res nimaš kaj oglašat okoli starševstva ali žensk.
Si že kdaj izmeril svojo sitnobo? Presegaš vse menopavznice tega sveta.
Mimogrede-kar si prodal Arena TV iz Vietnama, bi moral prodati na 24- Kitchen. Upam, da nisi imel driske po vseh tistih rakcih. Si šel jest ali potovat?
To je za tebe potopis? Da se izgubiš na postaji, na pomolu in da ne znaš povedati niti imena kraja, ki ga snemaš…. Luba Gela.
Gorec, težko je s tabo.
Ne vem, ne vem. Jaz sem dvakrat rodila, pa nisem imela ne driske, ne hemeroidov, ne flekov po obrazu, poroda še kar hitra, sploh drugi, samo nekaj šivov, bradavice so bolele samo na začetku. Porod seveda boli, kako naj bo drugače. Ampak jaz sem si otroke želela, partner tudi. In zdaj ko so že odrasli, mi ni žal. Seveda ni bilo vse rožnato, veliko neprespanih noči, otroške bolezni, tečnobe, ampak nama se to ni zdelo nič dramatičnega v primerjavi z lepimi trenutki. Ampak jaz tudi mislim, da je avtorica pošteno povedala, zanjo so pač te težave nesprejemljive in edino pravilno je, da če nekdo tako čuti, je bolje, da nima otrok. Ne vem, zakaj jo nekateri obsojate. Celo tisti, ki smo se zavestno odločili za otroke, smo imeli trenutke, ko smo to obžalovali. Smo pač dali na tehtnico, in prevladalo je tisto lepo. Naj vsaj živi, kot hoče. Če bi bili vsi pošteni do sebe kot avtorica, bi bilo na svetu manj nesrečnih otrok.
So primeri težkih nosečnosti in porodov. Večina žensk pa normalno donosi in rodi, nekatere po naravni poti, druge s carskim rezom. Zakaj? Ker nosečnost in porod nista bolezen. Žensko telo je narejeno tako, da lahko nosi otroka, nobena ZF. Vsak dan se ljudje rojevajo, nič novega na tem svetu. Se pa resno sprašujem v katerem stoletju ti živiš, da imaš mnenje, da se pri vnetih bradavicah in raztegnjeni nožnici ne da pomagat? Obstajajo ene tete in strici reče se jim zdravniki. Otrok je pa točno tak kot ga vzgojiš. Če si vzgojil sebično malo derište potem pojej kar si skuhal. Če te skrbi, da bo šel mož k mlajši in lepši, samo zato ker še ni rodila- lej lahko gre tudi k taki, ki že je, v igri prevar ni pravil. Od koga si- takšen si…in tukaj se vse začne, ne pa z nosečnostjo in porodom.
Imam 2 otroka, oba odrasla, polnoletna, sem babica in ni lepšega, ko z možem skupaj doživljava tudi to poglavje življenja. Hvaležna, da nama je bilo dano dočakati, kajti marsikomu ni.
Black698, 01.05.2025 ob 04:34
Grdo govoriš, grdo pišeš.
Sploh se ne bi odzvala na to. Dejansko nič id tega ni res. Vendar ti hočeš verjetni da je. Zate je tako, zame je drugače. Jaz živim z mirom v duši in vsak dan neštetokrat objeta in poljubčkov polna, ti pa pač najdeš ljubezen drugje. Imam 2 otroka in sem rojena za biti mama. To je bila moja želja od malih nog in se mi je uresničila. Za to sem izredno hvaležna.
Jap, kako boš vsa pocukrano presrečna, ko boš ugotovila, da ga tvoj ljubeči one, ki te ves dan ljubčka tlači ali zabada, odvisno od tega katera pomagala je vzel v pol mlajšo. Ko bodo tvojim frockom postavili diagnozo avtizem in ali ADHD. Ko bo tvoj sonček postal narkoman, tvoja sončica pa isto, pa še okužena kurba zraven, ko se bo ponesrečil in ostal doživljenjski invalid, bo ubit na fronti, ali bo izginil v neznano, bo postal psihopatski morilec, morda, če boš imela srečo bo ubil tebe najprej in tako naprej. Seveda lahko postane tudi maneken, uspešen poslovnež vsaj dokler na ne dobijo, morda celo znanstvenik z Nobelovo nagrado, ima cel kup luuuuuštnih otročičkov, tvojih vnuuuuuučkov. Ja baba blesava vse je možno, samo, da bi ti imela pet pik v glavi ni šans.
Ne Tomaž, najbolj nesrečne, tečne in depresivne so babe od 50 navzgor z odraslimi otroki, ki so taki luzerji, da si hujših še v morastih sanjah ni mogla predstavljat. Desci istih let so seveda slaboumni kot ti in iščejo mlade Filipinke oziroma kaj podobno klavrnega ali pa so zapiti kot kangle in samo čakajo na svojo vse prepozno smrt. Toko vidiš, tako je življenje.