Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grozote in gnusote materinstva, ej sem srečna da nimam froca

Grozote in gnusote materinstva, ej sem srečna da nimam froca

Odgovor na objavo uporabnika
Kvaa, 01.05.2025 ob 05:15

A si ti tista, ki je včer pisala, da je 50 in noče, da ji kdo vošči za rojstni dan in da bo pojedla 3 škatle tablet?

In folk se sedaj ukvarja s tem, da bi ljudi izpustili iz varovanih institucij. Kao človekove pravice pa to.

Phahahaha. Pobili se bomo med sabo.

Jaz sem takoj za to. Za medsebojno pobijanje namreč. Pusti naslov da pridem naokoli.

Tomaz.Gorec, 01.05.2025 ob 09:12

Tole kar ste vi napisali, to je samoprevara. Po domače povedano lažete sami sebi.

Splošno znano je, da so najbolj tečne in nezadovoljne ženske 40 plus brez otrok. Vsaka normalna ženska si slej kot prej želi otroke. In največji problem je, ko to prepozno ugotovijo in potem so vsi drugi krivi za njihovo nesrečo,.. Glede na to, da sem star 54 let poznam to zadevo kar dobro, ker je v moji generaciji veliko takih žensk.

Vam iskreno želim, da spremenite mnenje še preden bo prepozno.

Ej Gorec, spizdi dol s tega foruma preklet nakladač, smrdi od tebe po laži in prevari, vsi si poglejte NEPLAČNIKI.INFO IN BOSTE VIDELI TOMAŽ GOREC JE NATEGATOR NAJHUJŠE SORTE, LAŽNIVEC IN KRADLJIVEC, LJUDJE PRAVIJO TAKO, NE JAZ, TISTI, KI JIH NI PLAČAL ZA POŠTENO OPRAVLJENO DELO!

najraje ima obupane novinarje in pisce, obljublja pošteno plačilo za delo nazadnje ko denar od naročnikov dobi ga pa ne plača podizvajalcem ampak raje leti na Tajsko na mladoletne kurbe

Odšetaj se k vragu Gorec, največji ogabnež od vseh ogabnežev v tej državi! Tebe bi moral že zdavni zapret!

Ste lahko še bolj neumni, 01.05.2025 ob 10:20

Ne Tomaž, najbolj  nesrečne, tečne in depresivne so babe od 50 navzgor z odraslimi otroki, ki so taki luzerji, da si hujših še v morastih sanjah ni mogla predstavljat. Desci istih let so seveda slaboumni kot ti in iščejo mlade Filipinke oziroma kaj podobno klavrnega ali pa so zapiti kot kangle in samo čakajo na svojo vse prepozno smrt. Toko vidiš, tako je življenje.

Za Tomaža

Yebeno citiranje še bolj yebene Styrije, nepo*ukani,ci*anski, avstro-ogrski lopovi slovenskih korenin!

bedasta kura, 01.05.2025 ob 09:18

modrivrag, 01.05.2025 ob 06:07

To ima gnusni bebo kura spet sam s sabo. Odprlo je nagravžno temo, potem pa proti sebi piše. Na konc bo bistvo biseksualnost. Tip je bolnik nad bolniki.

Ma seveda! Te teme odpira idiot in sam sebi odgovarja pod xy nicki. Celo noč na kompu, zdaj je pa spat spokal. Okol dveh popoldan bo pa spet tukaj natepaval in temo vlekel iz naftalina. Idiot drugega sploh ne počne. Žre, spi pa dežura na monu. No, še kako telenovelo vmes pogleda.

Pismo no! Da si me moru razkrinkat!!!

Vietnam, 01.05.2025 ob 09:21

Ti pa se res nimaš kaj oglašat okoli starševstva ali žensk.

Si že kdaj izmeril svojo sitnobo? Presegaš vse menopavznice tega sveta.

Mimogrede-kar si prodal Arena TV iz Vietnama, bi moral prodati na 24- Kitchen. Upam, da nisi imel driske po vseh tistih rakcih. Si šel jest ali potovat?
To je za tebe potopis? Da se izgubiš na postaji, na pomolu in da ne znaš povedati niti imena kraja, ki ga snemaš…. Luba Gela.
Gorec, težko je s tabo.

Gorec je nor in verbalno nasilen. Za zdaj le verbalno ampak ,u že seka živc ven. Gorec izkorišča, Gorec ne plačuje, vse to se da slišat od ljudi ki ga poznajo. Plus da skoz leta v vzhodno Azijo na otorke obeh spolov na sex turizem. Kako gnusen človek, zakaj še ni v zaporu?

Ej, Kurjek, a zdej ko te je pleh banda zbudila po parih urah spanja, boš pa še bolj tečen in nadrkan kot ponavadi? Dej pejt spat nazaj, da bo mir pred tabo.

bedasta kura, 01.05.2025 ob 10:58

Ej, Kurjek, a zdej ko te je pleh banda zbudila po parih urah spanja, boš pa še bolj tečen in nadrkan kot ponavadi? Dej pejt spat nazaj, da bo mir pred tabo.

Ne morem, zdej sem že buden 🥴

Kaj je na tem forumu sploh še kakšen normalen?

To piše tisti bolnik, ki stalno piše proti ženskam vulgaren, prostaški, skratka ogaben.

Že zdavnaj bi ga morali brisati.

Koki🥴👨‍👦🔥🧑‍🦯👩‍👩‍👧‍👦, 01.05.2025 ob 11:01

Ne morem, zdej sem že buden 🥴

Ja, vidimo, povsod te je polno, kar bruhaš iz sebe psovke pod nepreglednimi nicki. Pejt ćevape roštiljat al se pa kam povabi na roštilj, vsaj za praznik si daj mir zaboga.

Jellca835, 01.05.2025 ob 11:05

Kaj je na tem forumu sploh še kakšen normalen?

To piše tisti bolnik, ki stalno piše proti ženskam vulgaren, prostaški, skratka ogaben.

Že zdavnaj bi ga morali brisati.

Saj so ga.  To je Kura. Enkrat je bil registriran, so ga bannali. Pol so mu očitno telefonirali in ga skurcali, ker ga ni bilo nekaj tednov na spregled, pol je prišel počasi in se priplazil z repom med nogami z anonimnimi nicki, zdaj pa je spet izbruhnil v vsej svoji lepoti. Bo treba jovo na novo ponovit zgodbo.

Žensko bom osrečil in ji naredil otroka! 😀

Anonimno 1853, 01.05.2025 ob 01:54

Brezveze, film se vleče

Se strinjam neprebavljivo dolg film

bedasta kura, 01.05.2025 ob 11:09

Saj so ga.  To je Kura. Enkrat je bil registriran, so ga bannali. Pol so mu očitno telefonirali in ga skurcali, ker ga ni bilo nekaj tednov na spregled, pol je prišel počasi in se priplazil z repom med nogami z anonimnimi nicki, zdaj pa je spet izbruhnil v vsej svoji lepoti. Bo treba jovo na novo ponovit zgodbo.

Tudi Mattias je men super sumljiv občasni Kurj3k

OMG, 01.05.2025 ob 03:31

Šus od babe si.Ali pa prfuknjenec.Eni ste res bolani v glavo.

kaj bi daw o kaj bi daw da sam bi pravočasno ostaw

da se razpludu nebi nikol

o jaw mjaw mjaw

tko nekak

hohohoh

Black698, 01.05.2025 ob 04:34

Grdo govoriš,  grdo pišeš.

Sploh se ne bi odzvala na to. Dejansko nič id tega ni res. Vendar ti hočeš verjetni da je. Zate je tako, zame je drugače. Jaz živim z mirom v duši in vsak dan neštetokrat objeta in poljubčkov polna, ti pa pač najdeš ljubezen drugje. Imam 2 otroka in sem rojena za biti mama. To je bila moja želja od malih nog in se mi je uresničila.  Za to sem izredno hvaležna.

Ne sodi vseh po sebi…

Avtorica ima v večjem delu PRAV!

PONAVLJAM ZA TE, KI ŠE VEDNO NE DOJAMETE:

Spet obvezna dnevna tema o sovraštvu do otrok in starševstva… 🙃

Me prav zanima, kdo je tako nor, da še temu naseda in resno komentira te provokacije.

☘️🔥🌿

Sem ravnokar prišel domov, pa vidim da se je naš glavni trol in zakrneli incel spet potrudil in iz dolgčasa in osamljenosti spet poskrbel za novo provokacijo, ki se kakopak ponovno tiče njegovega sovraštva do otrok, ki jih ne more imeti.

Saj ni sposoben imeti normalne veze z žensko in postati oče.

Saj že prepoznavate tega tipa, kajne? Ki zelo rad svoje sovraštvo do otrok izliva v ženskem spolu. Ponavadi te teme odpira kot ženska.

Če ste redni komentator na MON-u in bralec in ga še vedno ne prepoznavate, glede na to koliko sem se jaz kregal z njim in opozarjal nanj, ste verjetno malo debilčkani in počasni. In tudi v resničnem življenju ne vidite dalje od svojega nosa.

Mislite da ga plačujejo v uredništvu MON-a, glede na to, da cele dneve odpira teme, provocira in potem odgovarja sam sebi? Ali pa, da je to zgolj nek obupanec?

Poglejte, 1.maj je bil, praznovanja, kresovi, tip pa je doma gledal film! Film! Ker nima nobenih prijateljev ali znancev, ki ga bi kam na kres povabili. In je pred televizijo visel. To vse pove.

In on potem meni pametuje o temu kako se danes zabavajo mladi in me poučuje o temu?! Za zjokat. 😂

Modro skrpucalo 🪼, 01.05.2025 ob 12:37

Anonimno 3469, 01.05.2025 ob 12:23

Prejle španski film na SLO1

jaz bi tebe in te ki delajo take filme  pokončal z metkom v glavi.  tebe prvo.  kaj ti pišeš lezbača pofukan v rit smrdljivak urba nagnusna umska bolnica.  daj , če jaz tebe kdaj srečam, te bom zaklal. zapomni si to.  ker ti nisi vredna da si živa.  tebe je treba odstranit.  ti si umski bolnik.   ti nisi vredna da tacaš po tej zemlji.  ti moraš bit odstranjena. tako ali drugače.  zate samo metek v glavo. nič druzga.

obersi se čimprej.  naredi samomor čimprej.

A je zdaj vsem jasno da je ANONIMNO 3469 TEŽEK PSIHIČNI BOLNIK, AVTORJU ALI AVTORICI GROZI DA JO BO ZAKLAL ČE JO GA KDAJ SREČA?

Tole admini, pa prebije vsak plafon. Grožnja z zaklanjem.

En napiše eno temo za provokacijo nekdo bi ga ali jo pa v reali zaklal s čimer se hvali javno na forumu.

IGOR, 46 LET, MARIBOR, OČE DVEH OTROK, POROČEN.

KAJ VAM NI JASNO?

POLICIJO POKLIČITE TAKOJ.

IN TA AGRESIVEC HJE BIVŠI PRIPADNIK SLOVENSKE VOJSKE.

ODSTRANITE GA, S POMOČJO POLCIJE TAKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja in kaj bi bilo narobe, če ga ubije?

To bi bil samo dokaz, da je MON popolnoma odpovedal in je nekdo ubil nekoga, ki ni zgolj provociral s takimi temami, ampak je dolgotrajno izvajal psihočno nasilje in zalezoval. Vse to z blagoslovov adminov in uredništva MON-a.

In mimogrede “MONTGOMERY“, piše kot ženska, čeprav je do zdaj vedno pisal kot moški. Je treba še kaj dodati?

Koki🥴👨‍👦🔥🧑‍🦯👩‍👩‍👧‍👦🥳, 01.05.2025 ob 12:51

Spet obvezna dnevna tema o sovraštvu do otrok in starševstva… 🙃

Me prav zanima, kdo je tako nor, da še temu naseda in resno komentira te provokacije.

☘️🔥🌿

Sem ravnokar prišel domov, pa vidim da se je naš glavni trol in zakrneli incel spet potrudil in iz dolgčasa in osamljenosti spet poskrbel za novo provokacijo, ki se kakopak ponovno tiče njegovega sovraštva do otrok, ki jih ne more imeti.

Saj že prepoznavate tega tipa, kajne? Ki zelo rad svoje sovraštvo do otrok izliva v ženskem spolu. Ponavadi te teme odpira kot ženska.

Če ste redni komentator na MON-u in bralec in ga še vedno ne prepoznavate, glede na to koliko sem se jaz kregal z njim in opozarjal nanj, ste verjetno malo debilčkani in počasni. In tudi v resničnem življenju ne vidite dalje od svojega nosa.

Mislite da ga plačujejo v uredništvu MON-a, glede na to, da cele dneve odpira teme, provocira in potem odgovarja sam sebi? Ali pa, da je to zgolj nek obupanec?

Poglejte, 1.maj je bil, praznovanja, kresovi, tip pa je doma gledal film! Film! Ker nima nobenih prijateljev ali znancev, ki ga bi kam na kres povabili. In je pred televizijo visel. To vse pove.

In on potem meni pametuje o temu kako se danes zabavajo mladi in me poučuje o temu?! Za zjokat. 😂

Kura, temu se reče shizofrenija, veš, kar imaš ti. Pejt se zdravit.

Koki🥴👨‍👦🔥🧑‍🦯👩‍👩‍👧‍👦, 01.05.2025 ob 10:25

Ej Gorec, spizdi dol s tega foruma preklet nakladač, smrdi od tebe po laži in prevari, vsi si poglejte NEPLAČNIKI.INFO IN BOSTE VIDELI TOMAŽ GOREC JE NATEGATOR NAJHUJŠE SORTE, LAŽNIVEC IN KRADLJIVEC, LJUDJE PRAVIJO TAKO, NE JAZ, TISTI, KI JIH NI PLAČAL ZA POŠTENO OPRAVLJENO DELO!

najraje ima obupane novinarje in pisce, obljublja pošteno plačilo za delo nazadnje ko denar od naročnikov dobi ga pa ne plača podizvajalcem ampak raje leti na Tajsko na mladoletne kurbe

Odšetaj se k vragu Gorec, največji ogabnež od vseh ogabnežev v tej državi! Tebe bi moral že zdavni zapret!

Teh komentarjev prej pa nisem jaz pisal. Kraja vzdevka.

Jaz sem napisal komentar ponoči, ko sem prišel domov in 2 komentarja pred tem zdele.

Spet obvezna dnevna tema o sovraštvu do otrok in starševstva…🙃

Me prav zanima, kdo je tako nor, da še temu naseda in resno komentira te neumne provokacije.

☘️🔥🌿

Kako vse to ves, ce nimas otrok?

Ne bojo ga zbrisali, ker prinaša klike. Me razumeš, kaj mislim?

Ta forum temelji na nasilju in psihopatiji.

Če se boš uprla, bojo brisali tebe in te označili za tečno. Kot se je tudi že meni zgodilo.

Verjamem, da so ženske, ki ne želijo imeti otrok iz mogoče enega, večih ali celo vseh navedenih razlogov, ampak tega na tak način ne bi napisala nobena ženska. Nikoli in nikdar. Iz te gomile dreka na kilometre zaudarja, da ga je nasrala ena luzerčina, ki ne dobi ženske, ki je totalno nezanimiv za ženski spol, ki je jezen sam nase in na cel svet, ki ženske še od daleč ni povohal in da ima do konca zafuran lajf, ker ve, da potomstva po njem ne bo in da se ga vse ženske tega sveta izogibajo kot največjega smrada. In prav je tako. Bravo ženske, naj mu nobena še naprej ne nameni niti 5 sekund svojega lajfa.

nedelja121, 01.05.2025 ob 13:56

Verjamem, da so ženske, ki ne želijo imeti otrok iz mogoče enega, večih ali celo vseh navedenih razlogov, ampak tega na tak način ne bi napisala nobena ženska. Nikoli in nikdar. Iz te gomile dreka na kilometre zaudarja, da ga je nasrala ena luzerčina, ki ne dobi ženske, ki je totalno nezanimiv za ženski spol, ki je jezen sam nase in na cel svet, ki ženske še od daleč ni povohal in da ima do konca zafuran lajf, ker ve, da potomstva po njem ne bo in da se ga vse ženske tega sveta izogibajo kot največjega smrada. In prav je tako. Bravo ženske, naj mu nobena še naprej ne nameni niti 5 sekund svojega lajfa.

Ja, dejansko je tako kot si napisala. Saj si prebrala, kar sem jaz napisal?

Saj veš, da te bo zdaj verjetno obtožil, da si jaz Koki? Sicer pa saj si brala njegove teme o otrocih odločbarjih? Večinoma piše kot ženska in tam vidiš koliko ima sovraštva, do otrok.

To so naslednji sovražniki žensk: Veseli, Viharni, Pičkulet-12cm, Jahman., tisti anonimni Štajerec, ki v vsakem postu omneja mamo feministko.

Kokoši običajno ne odpira zaničevalnih tem do žensk, je pa po vulgarnosti in agresiji do žensk na prvem mestu, ko mu kakšno žensko mnenje ni všeč, takrat pa se mu ftrga.

New Report

Close