Grozote in gnusote materinstva, ej sem srečna da nimam froca
Koki
nedelja121, 01.05.2025 ob 13:56
Verjamem, da so ženske, ki ne želijo imeti otrok iz mogoče enega, večih ali celo vseh navedenih razlogov, ampak tega na tak način ne bi napisala nobena ženska. Nikoli in nikdar. Iz te gomile dreka na kilometre zaudarja, da ga je nasrala ena luzerčina, ki ne dobi ženske, ki je totalno nezanimiv za ženski spol, ki je jezen sam nase in na cel svet, ki ženske še od daleč ni povohal in da ima do konca zafuran lajf, ker ve, da potomstva po njem ne bo in da se ga vse ženske tega sveta izogibajo kot največjega smrada. In prav je tako. Bravo ženske, naj mu nobena še naprej ne nameni niti 5 sekund svojega lajfa.
Ja, dejansko je tako kot si napisala. Saj si prebrala, kar sem jaz napisal?
Saj veš, da te bo zdaj verjetno obtožil, da si jaz Koki? Sicer pa saj si brala njegove teme o otrocih odločbarjih? Večinoma piše kot ženska in tam vidiš koliko ima sovraštva, do otrok.
Zastonj se sprenevedaš, Kura. Čisto tvoj vokabular uporablja tale anonimno, tvoje so skoraj vse debilne teme. Odpreš neko glupo temo ali laž, potem pa čakaš na klike, hkrati pa kot anonimnež odgovarjaš. In ta vulgarni anonimno je tvoj alterego, to je še slepcu jasno.
to so modeli, 01.05.2025 ob 14:16
Jellca835, 01.05.2025 ob 11:05
Kaj je na tem forumu sploh še kakšen normalen?
To piše tisti bolnik, ki stalno piše proti ženskam vulgaren, prostaški, skratka ogaben.
Že zdavnaj bi ga morali brisati.
To so naslednji sovražniki žensk: Veseli, Viharni, Pičkulet-12cm, Jahman., tisti anonimni Štajerec, ki v vsakem postu omneja mamo feministko.
Kokoši običajno ne odpira zaničevalnih tem do žensk, je pa po vulgarnosti in agresiji do žensk na prvem mestu, ko mu kakšno žensko mnenje ni všeč, takrat pa se mu ftrga.
Ne, ni noben od teh.
Ta skoraj 100% časa piše anonimno. Odda pa od vseh nas uporabnikov MONa največ komentarjev. Vsak dan je tu pod 1000 vzdevki.
Naprimer ker sovraži otroke, je zdaj odpiral teme o mulotu, ki je dobil klofuto zaradi zvonenja.
Ena je dobro opazila, katere vzdevke uporablja v temi o klofuti:
” Grozno je to in to v ženskem spolu. Potem nadaljuje kot tadeja, Takole je, ne razumem, Itak, Hmm, Ja, Ena mama ki ve, se strinjam, tole je tako, ajoooj, mene ni “
Jaz ga najpogosteje opazim, ko piše kot “itak“.
Eni njegovi komentarji so čisto normalni in nekaterim potem ni jasno, da si pišejo z bolnikom.
Vsaka ženska, ki je osebnostno zrela in psihično zdrava, si želi materinstva, partnerstva in družine.
Vsem ženskam ne uspe zaradi neplodnosti, tistih radikalnih in psihotičnih sovražnic otrok pa je zanemarljivo malo.
Ženske v zrelih letih brez otrok se borijo s psihičnimi teđavami in so večinoma depresivne. Ne pomagajo niti kužki, mucke in potovanja do onemoglosti. Taka ženska je prazna, razočarana in nevrotična.
Prejle španski film na SLO1, 30.04.2025 ob 23:30
Najprej ti hudič 9 mescev prtiska na drobovje pa sil te na kozlanje in enkrat zaprtje drugič driska pol hemeroidi, hemeroidi nosečnosti pa ves si flekast po obrazu od nosečniške hiperpigmentacije, pol sam porod, ta grozljiva ogaba od bolečin dreka in scanja pomešanga s sluzjo. pol bodisi raztrgana pizda, razmaknjena medenica in uničeni kolki al pa s skalpelom prerezana pizda presredek in 6 šivov, nakar ti prase malo razgrize bradavice do krvi, srat ne moreš zarad šivov na presredku, bradavice si mažeš vse je še slabše dokler ne ratajo ko usnje. Mož ti uleti z stoječo batino med nogam, preklet seronja nagravžni ki te je našprical, hudič pofukan, ga brcneš v tist preklet kurac med nogam, ki te je tko gadno zajebal 4 lifetime, nakar se usrane posrano tako majhno ko en kup drekca lah dere kot 20 gasilskih siren skupi, dobr da nisem mela otroka ker bi ga pri prvi taki tuljačini fuknla v zid da bi možgane tm pustu.
Nakar te desc, zanemarjeno debelo nagravžno prasico z raztegnjeno pizdo in vso smrdečo po kislem (mleko iz jošk, tak res gaden faking nagravžen vonj je to, plus čuden pH in nevabljiv celo odbijajoč vonj iz pizde) zamenja za eno luštno neobremenjeno prasičko, ki ni narezana in šivana ki ima voljno tesno gladko neraztegnjeno pizdo in sveže, rožnate, občuitljive lepe bradavičke in postavo kot se šika.
Evo vam prekleto materinstvo in preklete froce.
A vas po ogledu filma še mika da bi bile matere?????
Ogabno do podna! In potem itak še poporodna depra, to je da fentaš sebe še prej pa kričača. Ajme, majke mi, sam vozi fak of kaka sreča da nisem spustila semena vase. Bi bil zdaj itak en reven, zasužnjen debil več na svetu ki bi si hotu rezat žile že v osnovni kaj šele v gimnaziji in bi mi klel pas mater ves lajf, da sem ga narodila v to ogabno svinsko prekleto pofukano huidečvo satansko matrico od kao človeškega življenja ki je bolj zavržno in nagnusno od življenja usacga ščurka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super da se ne razmnozujes. Ker takih debilov in butlov res ne rabimo, si ti kar zadosti.
Ste lahko še bolj neumni, 01.05.2025 ob 10:15
Black698, 01.05.2025 ob 04:34
Grdo govoriš, grdo pišeš.
Sploh se ne bi odzvala na to. Dejansko nič id tega ni res. Vendar ti hočeš verjetni da je. Zate je tako, zame je drugače. Jaz živim z mirom v duši in vsak dan neštetokrat objeta in poljubčkov polna, ti pa pač najdeš ljubezen drugje. Imam 2 otroka in sem rojena za biti mama. To je bila moja želja od malih nog in se mi je uresničila. Za to sem izredno hvaležna.
Jap, kako boš vsa pocukrano presrečna, ko boš ugotovila, da ga tvoj ljubeči one, ki te ves dan ljubčka tlači ali zabada, odvisno od tega katera pomagala je vzel v pol mlajšo. Ko bodo tvojim frockom postavili diagnozo avtizem in ali ADHD. Ko bo tvoj sonček postal narkoman, tvoja sončica pa isto, pa še okužena kurba zraven, ko se bo ponesrečil in ostal doživljenjski invalid, bo ubit na fronti, ali bo izginil v neznano, bo postal psihopatski morilec, morda, če boš imela srečo bo ubil tebe najprej in tako naprej. Seveda lahko postane tudi maneken, uspešen poslovnež vsaj dokler na ne dobijo, morda celo znanstvenik z Nobelovo nagrado, ima cel kup luuuuuštnih otročičkov, tvojih vnuuuuuučkov. Ja baba blesava vse je možno, samo, da bi ti imela pet pik v glavi ni šans.
Amen
Anonimno 1853, 01.05.2025 ob 01:54
Brezveze, film se vleče
Najhuj ste pa vsi spregledal. Kok namreč tega otroka mučijo režiserji v filmu. Stalno mora jokat. Se sprašujem kaj so z otrokom počel v vseh prizorih ker je mišljeni kot da mora otrok skoz jokat zato da je mama še bolj nesrečna.
TO JE BISTVO, TUKI JES VIDIM TA NAJHUJ ZLORABO KI JE NOBEN PRED MANO NI, ki si je ali pa tudi ni, ogledal ta film namreč.
To je grozota, to mučenje otorka da je moral skos jokat na setu snemalnem.
Koki
Najhuj ste pa vsi spregledal. Kok namreč tega otroka mučijo režiserji v filmu. Stalno mora jokat. Se sprašujem kaj so z otrokom počel v vseh prizorih ker je mišljeni kot da mora otrok skoz jokat zato da je mama še bolj nesrečna.
TO JE BISTVO, TUKI JES VIDIM TA NAJHUJ ZLORABO KI JE NOBEN PRED MANO NI, ki si je ali pa tudi ni, ogledal ta film namreč.
To je grozota, to mučenje otorka da je moral skos jokat na setu snemalnem.
Sploh tisti prvi prizor na začetku, ko ga hoče dojit, pa ga babica z glavo potisne k joški. Film sem nehala gledat po 30 min, res za nikamor
Haha, sem se nasmejala :))).
Glej, nisem gledala filma, sem kar v živo doživela nosečnost in porod. Takole ti povem, zdaj sem eno leto stran od poroda, otrok je super, ničesar ne obžalujem in me že ima, da grem skozi vse skupaj še enkrat ;).
Filmi so eno, realnost nekaj drugega. Jaz moje realnosti ne zamenjam za nič na svetu.
Koki
Ne, ni noben od teh.
Ta skoraj 100% časa piše anonimno. Odda pa od vseh nas uporabnikov MONa največ komentarjev. Vsak dan je tu pod 1000 vzdevki.
Naprimer ker sovraži otroke, je zdaj odpiral teme o mulotu, ki je dobil klofuto zaradi zvonenja.
Ena je dobro opazila, katere vzdevke uporablja v temi o klofuti:
” Grozno je to in to v ženskem spolu. Potem nadaljuje kot tadeja, Takole je, ne razumem, Itak, Hmm, Ja, Ena mama ki ve, se strinjam, tole je tako, ajoooj, mene ni “
Jaz ga najpogosteje opazim, ko piše kot “itak“.
Eni njegovi komentarji so čisto normalni in nekaterim potem ni jasno, da si pišejo z bolnikom.
To zgoraj je moj zadnji komentarv tej temi. Nato sem odšel spat. Ostalo je naprej AVTOR TEME pisal pod mojim vzdevkom, ki mi ga je ukradel.
Zanimivo da se v tej temi tudi kot “ajoooj” oglasi. Vzdevek ki sem ga zgoraj v citatu omenil.
Kakor kdo, 01.05.2025 ob 10:03
Ne vem, ne vem. Jaz sem dvakrat rodila, pa nisem imela ne driske, ne hemeroidov, ne flekov po obrazu, poroda še kar hitra, sploh drugi, samo nekaj šivov, bradavice so bolele samo na začetku. Porod seveda boli, kako naj bo drugače. Ampak jaz sem si otroke želela, partner tudi. In zdaj ko so že odrasli, mi ni žal. Seveda ni bilo vse rožnato, veliko neprespanih noči, otroške bolezni, tečnobe, ampak nama se to ni zdelo nič dramatičnega v primerjavi z lepimi trenutki. Ampak jaz tudi mislim, da je avtorica pošteno povedala, zanjo so pač te težave nesprejemljive in edino pravilno je, da če nekdo tako čuti, je bolje, da nima otrok. Ne vem, zakaj jo nekateri obsojate. Celo tisti, ki smo se zavestno odločili za otroke, smo imeli trenutke, ko smo to obžalovali. Smo pač dali na tehtnico, in prevladalo je tisto lepo. Naj vsaj živi, kot hoče. Če bi bili vsi pošteni do sebe kot avtorica, bi bilo na svetu manj nesrečnih otrok.
Kakor kdo, to je pa zapis zrele ženske te je pomirjujoče brati.
Osebno sem se proti koncu avtoričinega uvodnega posta morala že smejati, saj je njena govorica kvantaško, ljudsko sočna, vseeno pa malce dvomim o njenem spolu.
materinstvo je esenca ženstvenosti, 01.05.2025 ob 14:51
Vsaka ženska, ki je osebnostno zrela in psihično zdrava, si želi materinstva, partnerstva in družine.
Vsem ženskam ne uspe zaradi neplodnosti, tistih radikalnih in psihotičnih sovražnic otrok pa je zanemarljivo malo.
Ženske v zrelih letih brez otrok se borijo s psihičnimi teđavami in so večinoma depresivne. Ne pomagajo niti kužki, mucke in potovanja do onemoglosti. Taka ženska je prazna, razočarana in nevrotična.
Ali lahko ti avtist “Neutropat1…multivzdevek” še razložiš kakšne psihične težave in abnormalnost pa ti imaš, da nisi bil sposoben si najti partnerke, ustvariti družine in imeti otrok? Kaj zdravljenje homoseksualnosti ni uspelo? Se nisi ozdravil?
Kot vem, še vedno doma mamici na joški visiš in se nisi nikoli osamosvojil. In ti celo za to državo kriviš, da ti ne moreš do bajte priti. Kaj nisi dovolj dedec, da bi zmogel sam nekaj ustvariti? Nimaš dovolj jajc, da bi se izkazal navkljub vsem oviram?
In potem naj kaka ženska v tebi vidi “providerja” ob katerem se bo varna počutila in hotela imeti otroke z njim?
Resno ti moška pičkica?
Ja, si prav zadel. TOLE JE RISANKA IN NE RESNIČNOST. Res si debil, da verjameš, da tole lahko obstaja na splošni ravni in je rešitev. Le debilen idealistični kristjan in avtistično teslo lahko vidi logiko v temu. Le najbolj preprost kmetavzar si lahko domišlja, da bi svet lahko tako deloval.
Amerika 50ih in zgodnjih 60ih je bila pekel z “lepo” podobo(meni prej patetično to izgleda). Bolj ko se je trudila, da bi bila nasprotje Sovjetske zveze, bolj je zgledala kot Sovjetsko enoumje.
Pod površjem pa ogromno svinjarije, pedofilije, psihičnih težav, tablet in incesta.
Anonimna628, 02.05.2025 ob 01:16
Kakor kdo, to je pa zapis zrele ženske te je pomirjujoče brati.
Osebno sem se proti koncu avtoričinega uvodnega posta morala že smejati, saj je njena govorica kvantaško, ljudsko sočna, vseeno pa malce dvomim o njenem spolu.
Ti si nova? Pa sej sem ti napisal kdo je to in objavil par njegovih vzdevkov. Sicer pisari o miljonih tem in se v vsako stvar in področje vtakne. Ampak ali ne opaziš vseh sovražnih tem proti otrocih in odločbarjih itd? Včasih jih tudi po 5 na dan odpre.