Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

…… sovražim dobit od moškega kartolino, na kateri je naga ženska rit!!!!!!!!

…. sam tolk, da mi ne bi še kdo kej takga pošiljal! ;)))))))))))))))))))))))))) (dobim drgač komplexe, sej ne zarad druzga…… no ja, pa še nalimat na zid se jo ne spodobi, ker potem se vsi čudijo, da imam nago žensko rit stalno pred očmi………)………….. ;)))))))))))))))))))))))) ;(((((((((((((((((((((((((((((

drgač pa: KJE STE VSI? na morčku? alora, sej jast tudi hmali pojdem…… pa me ne bo…………… hihihi………………………. ciaaaaaaaaaaaaaooooooooo

Saj meni je najbrž ista oseba enako poslala,hehe :-)))))))))
Buoh mu dej zdravje in taužnt takih riti,kukr je na sliki!

Btw.: jest pa še vedno čakam na tvoje…..Bo kej? 😉

hja, bo že res…… ista oseba in ista kartolina ;)))))))))))))
samo, štekam, da tebi rit, ma zakaj tudi meni??????????
sicer pa, bolj kot jo gledam, bolj se mi zdi, da ji vidim celulitka…….. hihi……

a ti pa čakaš na moje? alora, kolko ti jih moram poslat, da boš zadovoljen? ta vikend bo v redu, če ti pošljem tri iz KR? ;))))))))))))

Ma ne kartoline oštja!
JPG.Nad tabo pa že počasi obupavam krof! 🙁

hahaha…mogoče pa ima premali format…hihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Moški….eh….a za vaša merila mora bit vsaj A3 al kako?:))))

The best in life is free

Avtocesta A3 do Udin,ja!
Maš prav!
😉

čaki….zdej sem se pa morala prov res mal pogledat….in dijo buh….bo treba kakšen dek res dol spravt….:)))) he, he, he….

jajks….

The best in life is free

vsaka ima svoj faktor. :-))))))))))))))))

he he, dvomim, da si ti na kartolini dobila ritko od Halle Berry ;))))))))))))))

ma ne obupaj………. če pa že obupaš…….. nikarte se zarad tega ne zapijte, gaspud! ;))))))))))))))

čeprav pa:
1. kdo je rekel, da sem sploh kaj dobila;
2. če pa se bi mi kaj takega mogoče dogodilo, pa bi se človek lahko vprašal, če sem pa morda dobila avtoportret pošiljatelja od spredaj???
:-)))))))))))))

Eeeja – komplekse zaradi ene piškave kartice? Ma neeeee… Je pa že treba veliko več.

Helči – za tolažbo: še tako lepo rit, ki jo slikajo za kartice prej popudrajo, da skrijejo vse tiste pomarančne gubice in strije, ki so običajno na še tako lepi ritki. Uuuf, kaka ritka, uf, kaka ritkica… :))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši?
A že razkazuješ svojo?
😉

New Report

Close