Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ubila bi jo, babo frdamano…. Krastača jedna, ne, še to je predobro…. Aaaaaaaaaaaaaaaa…………
Se moram malo zdret…. Sem čakala na banki pol ure (brez pretiravanja) – same omike in omeki, ki še niso podpisali novih pogodb in ome in omeki, ki bi dvignili penzijo, da jim jo banka ne zapravi (daaah!!). Pa dobro – konec meseca pač. In pridem na vrsto – pravim: položila bi toliko in toliko evrov. “Ne, to pa ne morete tukaj – tu je samo tolarsko poslovanje” (aja: označb nikjer po banki!!!). Pa se bunim, češ da čakam zdaj že pol ure in kaj si baba smotana misli, da naj grem v drugo vrsto in še tam čakam… “Ja, tukaj tega ne morete – v drugo vrsto se postavite”. Kraaaaaaava!!!!!!!!! In sem še pol ure čakala – čisto po principu, kdor prvi pride, zadnji gre. Ja, Murphy – vse drži! In to vedno v naši banki, kjer vedno v vrsti čakaš najmanj pol ure, pa če je gužva ali ne. Koze neposobne – naj jih dajo za dva dni za delovni trak na normo delat, pa bodo videle (ne, ni vedno samo stranka kriva…), krave neumne….
Grrrrrrrrrr…… Mogoče bo pa zdaj to pomagalo…. Naj se ji p**da posuši, bi rekel Sp….
Saj… nameravam, ko bom nov račun odprla… Bova menda oba banko menjala… Ker tu so res sami nesposobneži… No, vsaj v tej filiali.
Eh – pa saj je babnica tudi tak “božji volek” zgledala – najbrž doma nič ne dobi in potem svojo “nezadovoljenost” na strankah znaša ;).
Seveda je :). A so že znane po svojem “lepem, prijaznem, vljudnem, poštenem” obanašanju? 😉 Ne, ne… če se hočejo it Evropo, bodo tudi to morali spremenit… Pa saj centrala ima zdaj super sistem – nič več na tisto: če boš ime srečo, boš v “dobri” vrsti. Zdaj so naredili tako, da vsi čakajo za eno vrvico, potem pa se samo pokaže, kje je prosta blagajna. Ampak v naši filiali to uvest – to bi bila pa res revolucija. Pa ko te nič posebnega ne stane… Ah, ja… Sem že razmišljala o SKB-ju… Mogoče… V bližnji prihodnosti.
Aja: pa razumela bi še, da se vleče kot megla, če mora kaj izplačat (saj nihče ne da rad denarja od sebe). Ampak da čakam celo uro, da lahko denar vplačam – to pa je že kriza. Še kredit bi prej dobila :).
Sp…. Nooooo… Pa saj ne delaš na banki ali pošti ali občini… Za koga pa delaš pa ni važno – da dodam: kletkaši ste tako ali tako izvzeti :)))))))).