Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GRUNTAM…

GRUNTAM…

Kaj naj napišem tukaj vsem vam……Pa mam prazno v zgornjem štuku…))))
Lepo vreme zunaj je…mene ziher popoldan z dežnikom v roki vidite okol jezerčka….da si mal napolnim dušo in srce…..))))Da si malo uredim misli,da se dam v red bi se lahko reklo…..)))
Drugače pa bomo standardno pospravljali po stanovanju,kuhali,likali spekli kako dobro pecivo ( mam en fejst dober recept nov…)….drgač pa v glavnem počivali…pa kostanjček spekli…pa se mojčkali pojčkali….hmhmmm:))))

Vse lepo tudi vam,kjerkoli že ste ali boste….))))

CMOOOOOOOOOKKKKK!!:)))

Perli, kaj boš pekla? Meni so danes zadišale domino kocke, katere nam je, ko smo bili še majhni, moj foter nosil ob sobotah. Pa sem šla danes mimo tiste slaščičarne in je ni več!!! Skoraj sem se zjokala. Lani sem jo končno “našla”, zdaj pa je ni več. Pa tako so mi zadišale, mmmm…

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

hmm pol pa naredi zelo podobne bajadere…….saj veš,tiste albert kekse zmelješ,lahko prideneš še malo orehov ( ni nujno..) pa veliko masla pa sladkorja…in to vmesiš v testo tako fino zmes,trdo….
Vse daš v pleh,premažeš s čokoladno glazuro,počakaš da se stri in narežeš kocke…..ja predstavljaj si da so domine…))))

za biskvit pa takoj napišem,ko stauham recept..je res njami dober…

Zraven je še marmelada in marcipan. Pa nimam nič od tega doma :(((. Pa v trgovini sem bila pred eno uro. Bom spekla nekaj bolj enostavnega, ker se mi zdi, da je s tem preveč packanja, pa se mi danes ne da. Drugič.

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

New Report

Close