Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek gsm od partnerja

gsm od partnerja

Zanima me, ali ste kdaj vašim partnerjem pregledovale gsm? Pa povejte po pravici!
Jaz sem namreč, saj me je sram, ampak sem ga imela na sumu, pa sem res našla zelo sumljive smse. Zdaj pa ne vem, kaj naj naredim.

lp, l!

Pomagajte, res sem obupana!

Večkrat pa ni blo nič sumljivega tako da mi je full zameru ker me je namreč dobu.

Nikoli! Ker tudi sama njemu ne bi dovolila kaj takšnega.

Delaj drugim tisto oz. tako, kar želiš, da drugi delajo tebi oz. s tabo!

čao

To je meni delal moj bivši in povem ti, da sploh ne na skrivoma ampak pred menoj in se sploh ni sekiral.

Glede sumljivih sms-ov, se moraš odločiti sama. So toliko sumljivi, da mu ne zaupaš, ali so tisti drugi…

Nikoli ! Ne brskam po žepih , ne po denarnici, tudi njegov telefon pustim pri miru.

Ne daj bože, da njega zalotim, da kaj takega počne …

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

nikoli in nikdar..to je čist njegova stvar, tako kot denarnica!

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

In zdaj si dobila kazen…zakaj bi spegala , vohunila, zaupaj, ce to ne mores , potem je bolje da gres dalje.Ves vcasih si kdaj razlagamo nekaj cisto po svoje in iz muhe delamo slona.Pa kaj ce so tam neke besede, ki ti ne gredo u glavo, madona saj ga cutis, in ves ali ga kaj daje ali ne, vprasaj ga in izvedela bos!Ne pa zganjat to na tak nespameten nacin, ali se zavedas kaj bo, ko bo izvedel in upraviceno bo lahko norel, tudi jaz bi!
kako bi se ti pocutila ce bi on to pocel, pa ne reci mi, da bi ti bilo vseeno, ker to ni normalno, zavedaj se, da imamo v zivljenju vedno nekaj kar je samo nase, moje in tko ostaja, pa ce je tebi to vsec ali ne, prej se sprijaznis prej ti bo lepo! Zaupanje pa je temelj vsake zveze…

Sem panekoč našla nedvomno sporočilo na tajnici od ženske s katero me je varal(tako sem sploh zvedela), pa drugače sploh nisem imela navade brskat še klicala nisem z njega ampak tisti dan mi je nekaj reklo da nej pogledam. Skoraj me je kap, sem popenila mu povedala on pa mi je celo tajil da ni res da sem napačno razumela. Skoraj se mi je zmešalo. Sedaj pa večasih pogledam pa večinoma nič ne najdem. Morda pa sproti briše ali pa ima številke pod kakšnim moškim imenom. Ne vem. Vem da tudi on včasih moj gsm prebrska, pa dobro jst nimam kaj skrivat. Kaj naj narediš? Ne vem! niti ne vem kakšna sporočila si našla če so nedvoumna ga prosi za pojasnilo. Jst vem da sem napak ravnala ker sem popenila ker mi je potem tajil sva se prepirala nekaj dni sploh nisva govorila. Bi bilo mogoče bolje da bi se lepo mirno pogovorila. Ko sva se je bilo boljši pa še po resnici mi je povedal. Pa čeprav je resnica ful bolela.

veliko sreče

lp nija

Ne, nikoli, pa ne rečem, da ni bilo priložnosti, ampak niti pomislim ne, da bi, ker se mi zdi to popolnoma njegova stvar, niti me ne zanima, kaj ima v telefonu, to se me ne tiče, tudi on meni ne brska po telefonu in bi znorela, če bi mi!

Moji prijateljici je njen fant izbrisal iz telefona popolnoma vse telefonske od vseh moških, kaj jih je imela shranjene! Da meni to naredi, tak ga ženem, da ovinkov ne bi vozil!

Jaz pa moram priznati, da sem že brskala po njegovem telefonu ampak ne na skrivaj, je bil zraven. Pa je on še malo mojega pogledal in sva bila oba zadovoljna.

ja mislim da bi bilo najboljše, če narediš tako
ko bo on doma kar vzemi njegov mobitel pa se nekaj zmisli zakaj moreš z njegovega mobija poslat sms, če bo zapaničaril ga pa kar vprašaj kaj skriva?

lp
Venus

Sem pogledala, tako kot on včasih bere SMS na mojem telefonu. Pa kaj! To počneva en pred drugim, ne na skrivaj. Če si deliva vse v življenju, ne vem, zakaj bi bil mobi ali denarnica kakšna huda intima. Mu pač včasih ven vzamem kakega jurja, tako, kot ga včasih on meni… Res ne idim “brskanja” v tem.

LP

Ne, jaz nisem. Za razliko od njega spoštujem zasebnost. On mi je pa brskal tako po smsu kot po mailih. Sem ponorela…

Jaz pa imam prijatelja, ki ima strašno ljubosumno ženo, pa še ljubico poleg vsega. In ko dobi SMS od ljubice, žena popeni in hoče prebrat prejeti SMS. Tale moj prijatelj ima dva stalna SMS shranjena – enega na temo gradbenega materiala, drugega pa nekaj v zvezi s TV aparati, oba pod moškim imenom. In ko žena vzroji, ji nonšaalntno reče: “No, a bi ga rada videla? Kar poglej, trapa neumna!” In potem brž pobriše prejeti SMS, odpre pa enega od železnih. In spet je za nekaj časa volk sit in koza cela. Toliko o verodostojnosti tistega, kar vidiš.

Na žalost sem tudi jaz pred časom brskala po njegovem telefonu in to zato, ker sem čutila, da mi nekaj skriva … in sem na telefonu dobila tudi potrdilo (ni bilo varanje … le to, da ima eno dobro prijateljico mi je skrival). Bilo je veliko kreganja na ta račun … še bolj mi je začel skrivati telefon in … joj … bilo je grozno. Sedaj pa so se stvari razčistile … in mi bre problema pokaže vsak SMS ki ga dobi … mi pove kdo vse ga je klical in tudi ni noben problem, če pred njim pogledam v njegov telefon … saj tudi on pogleda v mojega tu pa tam.

Predlagam ti, da mu odkrito poveš, da si pogledala v njegov telefon in da si dobila, kar si dobila in da se pomenita kar se tega tiče.

Lp, Bgv

Jaz vsak svoj SMS, ki ga dobim, preberem in sproti zbrišem in on najbrž počne podobno. Tako, da…..sploh ne razumem, zakaj potem moški ali pa ženske, vseeno kdo, pušča take sumljive SMS, če imaš slabo vest, pobrisat vse sproti, pa je! Pa naj kdo brska, tako se ne bo nič našlo…

Ne delava tega, vendar se je pa enkrat le zgodilo. Kar nekaj mu je zvonil telefon in enkrat je celo kar prekinil pred menoj. Nič nisem spraševala in celo pozabila na zadevo, dokler nisem enkrat zjutraj malo poležavala v postelji in mi je njegov telefon stal pred nosom na omarici. Malo sem ga prebrskala in našla številke od enih znanih in ene nezane ženske. Nekaj časa sem bila slabe volje, potem sem mu pa povedala, kaj me muči in izkazalo se je, da je ena prijateljica od prej, ko se še nisva poznala in ker sem kar ljubosumna, mi ni hotel povedati. Bila sem besna kot ris, ampak mu je bilo res hudo. Hotel jo je celo poklicati in ji reči, naj ga ne kliče, ker noče zaradi tega imeti probleme s punco. Skoraj sem se vdrla v zemljo. In od takrat ne delam več neumnosti.

Kar ne veš, ne boli! Zato je brezvezno tako vohunjenje…

Nikoli ne gledam, ker je njegov GSM del njegove zasebnosti, kakor tudi vsa njegova pošta. Čeprav sem pooblaščena na njegov TR, celo njegovega izpiska nikoli ne odprem. Enako ravnanje pričakujem od njega. To je za sedaj, ko mi ni dal nobene možnosti za dvom, če pa bi se mi porodil sum o njegovi zvestobi, potem pa ne vem, če bi še dala roko v ogenj, da spoštujem njegovo zasebnost.

Ne počnem drugim, kar ne želim, da počno meni!

mene ne moti, če mi pogleda v gsm…ne skrivam ničesar…prav tako ne bi motili njega, če bi pogledala v njegovega….pa nimam nobene potrebe…..pa ga pušča včasih tako, da bi brez problema….

Se strinjam s piko, včasih si stvari razlagoamo čisto drugače
kot v resnici so!!!

Jaz mu nisem nikoli brskala, tudi on meni ni(sem kar prepričana),
sema pa zadnjič sporžila to temo med prijateljicami
in so bile kr večinoma za špeganje v primeru
da sumiš kaj.
Ne vem, jaz bi se ful smotan počutila, sem pač taka
oseba da ga kar vprašam. No ja, ne rečem mu: “A me varaš”,
ampak tko po ovinkih mal povprašam. Mi pa zmer kr sam pove
ko mu piše kaka prijateljica in prebere kaj je napisala.
Jaz vedno pravim, zaupam njemu, ne zaupam pa njegovim
prijateljicam(ženske smo čudna bitja).

midva eden drugmu bereva sms-e k jih dobiva. on meni moja iz mojga telefona, jest pa njegova. pa pride tud ksn tak vmes, od ksne njegove obozevalke, k ga pogresajo, k se je preselil k meni!

samo jest vem da je moj!!cukrcek

HA HA HA ….TO NE,REČE PA “DOBILA SI SMS”…..IN POTEM…..

Nikoli, ker se mi to zdi ful grdo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close