gsm od partnerja
včasih je dobro, da lahko potrdiš svoje sume in ukrepaš dalje, včasih je pa preprosto najbolje ne vedeti. Odločitev je pa v rokah posameznika.
A DA TE PA VARA, PA NI GRDO ??
??? Nisem nič v tej smeri rekla
To je čisto stvar partnerjev. Če je obema prav, da pokukajo v telefon, pošto…, zakaj pa ne. Če pa kateri od partnerjev tega ne odobrava, mora to drugi spoštovati. Meni se ne zdi kaj posebnega, če pogleda.
Kar se pa varanja tiče, ko je nekdo zgoraj napisal, da če nič ne veš, da nič ne boli, no če res nič ne veš, potem res ne boli. Kaj pa če sumiš? Mene negotovost še bolj ubija, kot resnica.
Lep pozdrav! Jaz to redno počnem, ampak on tudi, tako da je vse skupaj bolj v šali kot pa da bi zares kaj iskala.
Mislim, da je boljša rešitev odkrit pogovor, saj si že sama rekla da si nekaj čutila. Tudi jaz se moram zadržati včasih da se ne spustim na nižji nivo. Ne morem ti povedati kako se splača! Ko se pogovorim mi je lažje, ker začutim sogovrnika. Poglej ga v oči, opazuj kako se obnaša, opazila boš če mu bo nerodno,… Telefon pa naj ima kar zase, vzroka vendarle nikoli ni v telefonu! Lažje ti bo odkrito povedati da nekaj čutiš… in da se ti ne zdi uredu, kot pa da najprej poregladaš smse in ga nato z najlepšo lažjo po ovinkih vprašaš, da nekaj čutiš – ko pa že vse sama veš. Vem da je težo vzdrževati harmonijo odnosa, toda to je najlepša in prava pot!
Veliko sreče!
Forum je zaprt za komentiranje.