Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gua Sha in masažni valjček za pomladitev

Gua Sha in masažni valjček za pomladitev

Uporablja katera. So kakšni vidni rezultati. Ali res odpravljata zabuhlost okrog oči, sploh pri damah v zrelih letih?

Hvala.

Imam gua sha že nekaj let in mi je fajn za razvajanje, ne bi pa rekla da kakor koli deluje ali pomaga razen za boljšo prekrvavitev obraza. To pa lahko bolje opraviš z rokami, ventuzami, ipd. Meni se zdi to, pa morda si bom čez 10 let premislila, da se ženske obremenjujejo toliko z videzom zelo nezrelo. Staramo se vsi, vsi se zgubamo z leti in tu ni pomoči. Lahko greš k 100 plastičnim kirurgom, se pustiš maltretirati na 1001 način, na koncu boš spet ali zgubana, ali deformirana. Jaz se zato vsem tem čirulam čarulam izogibam, skrbim pa za nego vsakodnevno v smislu čistoče, namažem kakšno olje na obraz kdaj, kdaj kakšno poceni kremo ko je burja tipo ognjičeva, smiljeva ipd. ali le šipkovo olje, olivno olje, par kapljic v to kremo in nimam težav z obrazom. V glavnem samo milo in voda. Kakšen sladkorni piling kdaj, razpršim malo rožne vodice doma narejene, smiljev hidrolat, ipd. Vse doma pripravljeno. Naravno. Če komu ne paše gledat moj obraz, naj ne glede, njegov problem. Sebi sem všeč v vseh oblikah in situacijah, tudi zgubana, zabuhla. “if you don’t like it, I’ll keep it to myself”.

Masaža pa ja, se bolje počutim, sploh ko mi jo kdo drug izvaja. Zato sem otroke zgodaj navadila na masažo in se precej masiramo drug drugega tudi danes. Že kot dojenčke sem jih tako uspavala, sploh ta mlajši je bil zbujen z masažo in uspavan z masažo. Pa tudi sam zato zna zelo dobro masirati. Da si mišice sprostiš, prekrvaviš obraz, telo, naneseš kakšno dobro olje in še dobro se počutiš. Kaj rabiš več?

Jaz se tudi sama doma razvajam. Zadnjič sem si kupila na Amazonu eno mašinco, zelo fajn stvar, za tak denar, kot bi ga dala pri kozmetičarki za en obisk in bi mi naredila praktično enak postopek.
Še link do teh naprav: https://www.amazon.de/-/en/Toninggeraete-Gesicht/b/ref=dp_bc_aui_C_4?ie=UTF8&node=3520937031

Kupila sem tole mašinco: https://youtu.be/bgnxdLcUljc?si=Gq93kndS1CUTiUP_

Zelo fajn! Edino kar rabiš, je gosti gel, tako kot če greš na UZ.

Nobenega efekta, celo kontra, imela sem občutek da sem imela še bolj povešeni kožo, ker jo razteguješ. Raje delam vaje za podbradek. Pa doma uporabljam Derma roller 0,5 mm, fajn naredi. Ti valjčki so pa nič od nič. Vsaj pri meni.

New Report

Close