Guatemala in Mehika
ma kaj pa vem, z zavarovanji nimam kakih ekstra izkusenj
glede tablet je pa tko, če jih imaš namen jesti jih treba začeti jest, če hočeš, da imajo učinek določen čas pred odhodom, tko da to da jih začneš tam jest ni glih pametno..
drugač pa guatemala pa mehika imata pomojem ta izi obliko malarije, ki ni glih problematična…
js bi tablete jedu sam recimo kje k majo uno tahudo malarijo.
Jaz sem si kupil anti malari tabletke, pa sem vse prinesel nazaj. po mojem jih ne potrebuješ. V Hondurasu vsaj ni bilo potrebno in tudi v Gvatemali ne.
No jaz jih ne bi kupoval. Še vedno jih lahko najdeš tam.
Sem se pa cepil za hepatitis A in B in tetanus(to je kar dobro).
Coris zavarovanje je po moje še najbolje. Brošurce imaš pa skoraj v vsaki turistični agenciji!
Se strinjam z Danijem – vzem Coris zavarovanje. Z Elvio sem mel probleme tako, da ti ne priporocam. Coris je vrnil denar v roku 1 tedna.
Kar se tice malarije – sicer imam Lariam vendar ga nisem se nikoli vzel. Bolj se splaca vzet seboj zdravilo proti malariji. Ampak tole si lahko privoscis samo v srednji ameriki. V afriki ne niti pomislat na tole..
Dani je omenil cepljenja. Hep.a in b sta kar pametni izbiri. Hep a bos doma tezk dobila, ce pa mislis dlje potovat je pa to druga pesem. Za kratka potovanja ne vem,ce je glih potreben. B pa lahko dobis vsepovsod – seks ali pa okuzena kri. Hep. B cepljenje drzi za celo zivljenje.