Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice guatmemala, viza

guatmemala, viza

12. julija odpodtujem v Mexico. Upam, da si bom lahko uredila vizo v Mexicu City. Mogoce kdo ve kako dolgo se caka, ce lahko dobis za veckratni obisk in kaksna je cena.
Hvala, Medeja

Viza za Gvatemalo v Mehiki je zelo tezavna zadeva, zat se pred tem pozanimaj na valeposlanistvu v Evropi, kaj rabis, da ne bos presenecena, ko bodo zahtevali nekaj, cesar nimas. Sicer pa je Gavtemala super in upam da ti bo uspelo.

Vizo za Gvatemalo dobiš v Cancunu in v Mexico Citiju. Za 15 dni jo dobiš takoj za 20 dolarju. Za en mesec pa tudi ni problema,, počakaš kakšen dan pa jo imaš za 30 dolarjev.U
Uživaj v Gvati

Pred casom se je nekaj pisalo o vizah za Gvato. Ce potujes v Gvato iz Mehike oz. San Cristobala, je najboljsa varianta da si vizo uredis v Comitanu, ki je nedalec od San Cristobala na poti za Gvato., pa se cudovita jezera so v blizini.
Tu ne komplicirajo kot v M.C., dobis jo pa menda takoj oz. naslednji dan?
Za Cancun ne vem, sem se ga na priporocilo izognil..

Kdaj si bil v Gvatemali. Moja sopotnica sedaj noce iti, ker je klicala njena prijateljica v Mexico City in trdi, da se jo dobi v petih tednih in, da rabis priporocilno pismo. Medeja

Ja, Cancun je pa zelo turisticna zadeva, tako da ga tudi jaz odsvetujem. Edino ce nujno rabite vizo in je najblizje mesto.

New Report

Close