Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gube na obrazu

Gube na obrazu

Imam 47 let in bi rada zmanjšala gubice na obrazu. Sem proti botoksom, imam hidratatne kreme, olja za obraz, kupim si kolagen. Vse to pomaga. Imam pa suho kožo in ko je izsušena, se gube še bolj pokažejo. V salonih obstaja kakšen poseg ki pomaga? Samo ne botoksa in nič kirurškega.

Bodi vesela, da se imaš priložnost starati… koliko jih tega nima, umrejo mladi, brez gub… pusti te gubice pri miru in uživaj…

Jaz imam naturale cremo proti gubicam 😜

Pri teh letih botox ne pomaga. Potreben bo lifting. Kurje tace okoli oči res niso privlačne, kot tudi gubi med obrvmi ne. Je pa operacija pet jurjev..

Odgovor na objavo uporabnika
Enzo, 13.11.2022 ob 11:37

Pri teh letih botox ne pomaga. Potreben bo lifting. Kurje tace okoli oči res niso privlačne, kot tudi gubi med obrvmi ne. Je pa operacija pet jurjev..

Le zelo PLEHKIM je pri teh letih privlacnost pomembna vrednota za socloveka.

Kakšno kilo gor, pa bo tudi gub manj 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Ajej, 13.11.2022 ob 12:50

Kakšno kilo gor, pa bo tudi gub manj 🙂

To je res, zelo suhe ženske so bolj gubaste ker ni koža napeta

Z ničemer ne boš odpravila gub pri teh letih. Imaš pač najbrž slabo genetiko. Ne vem, to veš ti. Mogoče je pa res treba uživat  v življenju, kot že zgoraj napisano. Zakaj se ukvarjate z gubami? In trošite kup denarja? Ne bo mi jasno nikoli.

seveda obstajajo določeni postopki in zadeve, ki pomagajo. ampak to so ali delno kirurške ali kirurške zadeve oz zadeve, do katerih ti kot navadna smrtnica nimaš dostopa. to govorim o omilitvi zadev oz predvsem, da se stanje ne slabša. če bi človek kaj poznal, kar bi to odpravilo, ko že je pristono, pol bi bile vse zanen bogate pač brez gub in večno mlade. edina zadeva, ki ti je dostopna in ki deluje in ni botoks je uživanje vitaminov mineralov, ki posprešujejo tvorbo kolagena, saj tisti kolagen, ki ti ti ješ pa misliš, da dečluje, pač ne deluje popolnoma nič. mečeš denar vstran. kaj si kura pa govedo, da bi ti pomagal piščančji pa goveji kolagen. drugo, kaj ga vgradiš pod kožo ali kaj, da misliš da ti pomaga. kdor ti to govori te pač nate…., osnovno vedenje kemije ti da vedeti, da to nič ne pomaga. gube je treba preprečiti PREDNO, se pojavijo. če bi jaz to vedel pred 5 imi leti ne bi pri 55 letih imel niti ene gubice. sedaj zvonim po toči, kot ti, začele so se mi po čelu in tiste vertikale med obrvmi.pa seveda malo okoli oči. s čim torej to preprečiš, z edino tebi  in meni dosegljivo metodo, MIKRONEEDLING. jaz sem si ta derma pen kupil v tujini kupil dve leti nazaj , imam najboljšega, tanke iglice, hitrost, nastavitev globine, in si tole pozimi ene 5 krat naredim na vsake kvatre kadar s emi da. obstoječih gub ne popravi. oz popravi čisto male, ti pa prepreči nove. izboljša tudi konkturo obraza, naprne obraz, saj če je več kolagena je obraz bolj napet.

Torej, avtor zgoraj….. Obraz je kvečjemu bolj zatečen. To pa zgleda grdo. Ni pa gub. To je pa res. S temi popravki vsi izgledajo isto. Kot da so klonirani. Iste ličnice, iste ustnice, isti pobeljeni zobje, isto nategnjeno čelo, iste zategnjene obrvi,……………………………………………..?

In kot pravi avtor zgoraj, da določene metode preprečijo nastanek novih gub…hja… Lahko da res. Ampak potem pri 60ih zgledaš plastično. Vsak ima svoje mnenje in okus.

Vse je odvisno od genov. Ne od kremic, ampak v glavnem od genov. Oglejte si obraz svoje mame. Pa sonce in veter sta tudi dva slaba dejavnika. Samo ribiče si poglejte.

Staranje je naravni proces in to ni nič sramotnega. Ena takih naravnih metod je veliko pitje vode čez dan in jutranje umivanje obraza z mrzlo vodo, da se žilice dobro prekrvavijo in koža ostane bolj prožna in elastična.

Vse je v dobrih genih in negi kože že od rane mladosti. Kvalitetna kozmetika, izogibanje soncu, dobra zaščita kože pozimi, kvalitetna in zdrava prehrana, dovolj tekočine.

Gube v teh letih se odpravijo izključno z invazivnimi posegi, vse ostalo je larifari.

Torej sprejmi staranje kot naravni proces .

Teenlifting. Neke vrste fitnes obraznih mišic. To prakticira Tina,Gorenjak in se mi zdi fantastična.

za gube na obrazu (če govorimo o naravnih zadevah) je najbolj pomembena HIALURONSKA KILSINA, ki ima sposobnost vezati na sebe 1000 krat več vode…polega tega je pomemben kolagen, elastin in C vitamin. Hialuronska kislina v treh različnih oblikah je nujna in sicer za oralno uživanje, ki se pri nas ne more kupiti, samo v tujini, jaz ne poznam nikogar, ki bi jo prodajal v SLO, ta je pomembna, da te nahrani preko krvi in medceličnine- torej v prostorih med celicami tkiva, potem pa zunanje mazanje s hialuronsko kislino in sicer mikro, ki prodre skozi povrhnjico v sam dermis in makro, ki nahrani sko povrhnjico- jo napne. Poleg tega je pomembno, da vsaki dan zaužijete koktail C vitamin, žveplo v obliki MSM v prahu, magnezij in kolagen hidroliziran (gre za peptide- proteine. Brez C vitamina, se ne tvori elastin, če želite elastično kožo, ne cotasto.- Verjemite da je to vse nujno potrebno, sicer pa jaz samo svetujem in nič ne prodajam.

Imam drugače zelo lepo kožo za svoja leta,  vrstnice so vse dosti bolj gubaste. Ne kadim, kajenje zelo vpliva na grdo kožo. Tudi moja mama ima lepo kožo,  babica je imela isto, pa je bila  kmečka ženska ki ni uporabljala kozmetike. Letos sem opazila pri sebi prvič drobne gubice, sploh kadar je koža izsušena, je slabše. Torej pozimi. Uporabljam olja, vse to pomaga. Močno dvomim da ne pomagajo stvari, ko jemljem kolagen, je vidna razlika. Isto sem prepričana da zadeve ki jih delajo v salonih, morajo nekaj pomagati. Ne mi rečt da nič ne pomaga. Parkrat sem šla v salon za celulit in je izginil. Isto mora biti z gubami, sigurno se da blažiti. Ne maram pa kirurških posegov, čeprav si jih lahko privoščim.

Nekatere omilijo z igličnim valjčkom, brez kemikalij in polnil.

.https://www.google.com/search?q=microneedling+eye+wrinkles&tbm=isch&hl=sl&prmd=ivmn&sa=X&ved=2ahUKEwiC9vr8xKv7AhXxxgIHHVPpB2cQrNwCKAB6BQgBEKEC&biw=360&bih=424

Šipkovo olje (100%) na vlažno kožo nanesi vsak večer in masiraj s tem predel gub.

Obvezno na vlažno kožo. Lahko jo navlažiš kar z vodo ali s kakšnim zeliščno cvetnim hidrolatom.

Šipkovo olje je naravni botoks.

Moraš pa vztrajati. Po nekaj mesecih bo opazna razlika.

Olja pa porabiš za en nanos le par kapljic.

Naravna olja se vedno nanašajo na mokro kožo, da se ustvari kot neka emulzija, ki potem tudi vlaži kožo. Če bi  olje nanašala na suho kožo, jo to lahko še bolj izsuši.

New Report

Close