Gube na obrazu! Na pomoč!
Zdravo!
Sem ženska 43 let in so se mi pred nekaj leti začele tvoriti gubice na obrazu in sicer okoli oči, ust in na čelu. Sedaj so gubice postale vidne in opazne, ki mi te zbijajo samozavest.. Skozi sem dala ogromno krem, največ sem uporabljala od GARNIER in od OLAY, ki mi niso kaj dosti pomagale….. Zanima me, če se je katera od vas že spopadala s tem in kako ste se znebile gub na obrazu. Hvala.
Lp,
Z
Gubice na obrazu so zelo grozne! Z gubami sem se spopadala od prve nosečnosti. Poleg starosti, sta stres od doma in služba naredili svoje ;). Tako kot ti, sem imela nizko samozavest in sem tudi poskusila več krem in pa tudi naravne načine (arganovo olje itd..). Mož mi je pol leta nazaj kupil 4D kremo od Luksfaktorja, ki je imel najboljši učinek od vseh krem, ki sem jih sprobala. Po nekaj mesecih so gubice skoraj čisto izginile! Toplo priporočam!
Pozdravljeni,
Staranje je naraven življenjski proces in ga ne moremo ustaviti, vendar če pravočasno pričnemo z ustrezno nego in manj invazivnimi posegi, ga lahko nekoliko upočasnimo in celo preprečimo pojav nekaterih znakov staranja.
Danes na trgu zasledimo ogromno kozmetičnih izdelkov proti staranju in zmanjšanju gub, vendar se moramo zavedati, da ne obstaja čudežna kremica, ki bi zbrisala vaše gube. Je že res, da lahko s kremami nekoliko izboljšamo videz drobnih gubic, vendar so za odpravo bolj izrazitih in poglobljenih gub primernejše tehnologije in postopki, ki so osnovani na različnih principih delovanja, s katerimi sprožijo nastajanje novega kolagena in s tem učvrstijo in napnejo kožo ter zmanjšajo videz gub.
Neinvazivne metode pomlajevanja, katerih se najpogosteje poslužujejo stranke v kozmetičnih salonih in estetskih klinikah so radiofrekvenčna terapija (v klinikah Pelleve), terapija s frakcioniranim ultrazvokom (HIFU), kemični pilingi, microneedling in še druge.
Lepo pozdravljeni,