Gube na obrazu
Tako kot so ti povedale že zgoraj, so bistvenega pomena geni.
Ampak pri staranju kože vedno pozabljamo, da so za povešeno kožo krive mišice, ki jih na obrazu pač ne krepimo tako kot drugod na telesu. Lahko kupiš vrhunsko kremo za obraz, ampak če bo koža napeta, mišice pa ohlapne, bo ratalo nekaj čudnega.
Torej, obrazna joga je prava stvar za gladek obraz!
Moj nasvet je, da imaš dobro kremo npr. kreme z retinolom ali kakšne druge kvalitetne krema a la Paulas Choise in da obiskuješ npr. vsaj na dva meseca kozmetičarko, da ti naredi npr. diamatni piling, radiofrekvenco … za npr. 20, 25 eur dobiš odlične nega na kuponih.
Jaz sem eno leto hodila enkrat na mesec, so spraševali kaj delam s kožo, pa sem tudi imela problematično ..
Debeli imajo bolj napeta lička in skoraj nič gub, suhci pa lepo telesce, ampak hitro precej gub, ker imajo pod kožo manj maščevja. Žal spadam med suhice in imam gubice, pa me ne motijo, saj leta prinesejo tudi to. Mož me ima pa tudi rad, čeprav imam gube. Pomembno je, da imaš rada svoje telo, saj ti je dano za celo življenje, potem sprejmeš tudi vsako gubico. Sicer pa pomaga smeh, saj lahko rečemo, da imamo smejalne gubice.