gubice na obrazu
Pozdravljene,
Imam 46 let in imam na obrazu okoli oči in ust zelo opazljive gubice. Malce me je strah eksperimentirati z kremami, ker nisem nikoli nanašala kemikalije na obraz. Poskusila sem tudi agranovo olje in druge naravne načine, pa se mi zdi, da ni nobenega učinka. Prosim pomagajte!! Hvala.
LP,
Miroslava
Živjo!
Gubice na obrazu so mi morile že odkar sem dopolnila 40 let. Prav tako sem dala skozi veliko različnih krem, ki niso kazale obetavnega učinka. Pred nekaj tedni sem kupila kremo od LUKSFAKTORJA, ki že kaže zelo pozitivne učinke. Priporočam jo tudi tebi, saj mi vrača samozavest in mlajši obraz 🙂
Lp.
Pozdravljena, Miroslava. Tudi sama sem se soočala z neprijaznostjo staranja kar mi je popolnoma uničilo samozavest. Zdelo se mi je, da so bile iz dneva v dan moje gube večje in bolj opazne in sem poskusila skoraj vse kreme in serume na tržišču. Po obisku h dermatologinji ter prijateljici, ki se profesionalno ukvarja z ličenjem sem prišla do ugotovitve, da potrebujem samo zelo dobro in osvežilno rutino za kožo, katero sem zanemarjala več kot 30 let svojega življenja v zmotnem prepričanju, da mi ni potrebno nič početi za lepo kožo. Predlagam ti, da investiraš v kvalitetne produkte za čiščenje in piling, vsako noč pa si tudi naneseš 4d kremo od luxfactorja, ki je trenutno moj najljubši produkt in ga priporočam vsem po tem ko ga je meni priporočila uporabnica na tem forumu.
ne delaj reklame.nobena krema ne pomaga.je vseeno a je krema 5 25 ali 50 evrov.
vse te ki reklamirajo to kremo imajo botoks.
[/quote]
To ni čisto res… Veliko sestavin v kremah proti gubicam dejansko učinkujejo in pokažejo rezultate. Lahko vprašaš tudi katerega koli dermatologa 🙂 Retinoidi (derivati vitamina A) pospešujejo obnavljanje celic, spodbujajo proizvodnjo kolagena in pripomorejo k enakomernemu zgledu kože, antioksidanti, kot sta vitamin C in E, pomagata v boju proti prostim radikalom (nestabilne molekule, ki lahko naredijo veliko škodo celicam), hialuronska kislina, ceramidi, karitejevo maslo in drugi hidrati osvežijo in hidrirajo kožo s čemer se zmanjša izgled gubic, itd. Tako, da je logično da vse hvalijo lux-factor ker ima mnogo od teh sestavin in ga tudi sama uporabljam že od kar je njihova krema na trgu. Glede promocije pa sama ne vem kdo ima botoks kdo pa ne tako, da o tem ne morem komentirati.
To ni čisto res… Veliko sestavin v kremah proti gubicam dejansko učinkujejo in pokažejo rezultate. Lahko vprašaš tudi katerega koli dermatologa 🙂 Retinoidi (derivati vitamina A) pospešujejo obnavljanje celic, spodbujajo proizvodnjo kolagena in pripomorejo k enakomernemu zgledu kože, antioksidanti, kot sta vitamin C in E, pomagata v boju proti prostim radikalom (nestabilne molekule, ki lahko naredijo veliko škodo celicam), hialuronska kislina, ceramidi, karitejevo maslo in drugi hidrati osvežijo in hidrirajo kožo s čemer se zmanjša izgled gubic, itd. Tako, da je logično da vse hvalijo lux-factor ker ima mnogo od teh sestavin in ga tudi sama uporabljam že od kar je njihova krema na trgu. Glede promocije pa sama ne vem kdo ima botoks kdo pa ne tako, da o tem ne morem komentirati.
[/quote]
seveda da je res!!!!nobena krema ti ne bo napela koze do te mere,da bodo gube izginile.
vprašaj se zakaj imajo vse pri 30 letih botoks in polnila!!
gube ne izginejo!!!!
tudi ko so že precej globoke niti botoks ne pomaga,jih ne zgladi čisto kaj šele kreme.
glavni namen krem je vlazenje ne pa radiranje gub.
[/quote]
za proizvodnjo kolagena se gre na laser.kreme ne bodo kaj dosti pomagale…
za proizvodnjo kolagena se gre na laser.kreme ne bodo kaj dosti pomagale…
[/quote]
Prvič slišim, da se gre na laser, če nimaš dovolj proizvodnje kolagena. Kreme so dejansko še najbolj efektivne ampak se lahko proizvodnjo kolagena pospeši tudi s hrano (npr. piščanec, ribe, jajčni beljak, agrumi, česen, fižol, paradižnik,….) Zato ni res, da moraš na laser in da kreme ne pomagajo. Vse se da, če se hoče 🙂 Namesto, da hodiš na laser, poskusi od luxfactorja kremo, ki jo vsi hvalijo in boš videl/a, da učinkuje.
Prvič slišim, da se gre na laser, če nimaš dovolj proizvodnje kolagena. Kreme so dejansko še najbolj efektivne ampak se lahko proizvodnjo kolagena pospeši tudi s hrano (npr. piščanec, ribe, jajčni beljak, agrumi, česen, fižol, paradižnik,….) Zato ni res, da moraš na laser in da kreme ne pomagajo. Vse se da, če se hoče 🙂 Namesto, da hodiš na laser, poskusi od luxfactorja kremo, ki jo vsi hvalijo in boš videl/a, da učinkuje.
[/quote]
se vidi da pojma nimaš če ne veš zakaj je laser. promoviraš svojo kremo,ki nič ne nuca.
ženske mnozično hodijo na razne laserje,ki spodbujajo proizvodnjo kolagena,napnejo kozo.in ne krema ne deluje in ne hvali jo noben razen tisti,ki mu plačajo.
pojdi h kakšnemu stokovnjaku ker res nimaš pojma.
se vidi da pojma nimaš če ne veš zakaj je laser. promoviraš svojo kremo,ki nič ne nuca.
ženske mnozično hodijo na razne laserje,ki spodbujajo proizvodnjo kolagena,napnejo kozo.in ne krema ne deluje in ne hvali jo noben razen tisti,ki mu plačajo.
pojdi h kakšnemu stokovnjaku ker res nimaš pojma.
[/quote]
Res se mi ne zdi smiselno, da me tukaj napadaš zaradi preferenc kar se tiče nege obraza. Nekateri hodite na laserje, nekateri se izogibamo takšnim posegom in vztrajamo pri kremah. Ne vem zakaj te tako moti, da sem predlagala kremo katero z veseljem uporabljam, ko je Miroslava46 specifično vprašala za pomoč. Mar imaš svoj studio z laserjem in te je strah, da ne bo strank?
Res se mi ne zdi smiselno, da me tukaj napadaš zaradi preferenc kar se tiče nege obraza. Nekateri hodite na laserje, nekateri se izogibamo takšnim posegom in vztrajamo pri kremah. Ne vem zakaj te tako moti, da sem predlagala kremo katero z veseljem uporabljam, ko je Miroslava46 specifično vprašala za pomoč. Mar imaš svoj studio z laserjem in te je strah, da ne bo strank?
[/quote]
brez skrbi nimam salona niti ne hodim na laserje.tudi laserji ne odstranjujeo gub tako kot niti kreme ne…