Gubice
Pozdravljeni,
Stara sem 37 let in opažam, da so se mi okoli oči začele delati gubice. Imam mešano kožo, na nosu in bradi kar veliko por. Preko dneva uporabljam tonirano kremo, zvečer pa hidrantno kremo (namažem se tudi okoli oči), oboje iz kolekcije Ives Saint Laurent.
Mi predlagate kakšno kremo proti gubicam okoli oči?
Pozdravljena!
Gubice predstavljajo večni problem vsake ženske, pa tudi številnih moških, čeprav ne predstavljajo nič takšnega zaradi česa bi se bilo potrebno obremenjevati.
Gubice predstavljao zorenje vsake ženske in moškega, razvoj človeka. Gubic se ne da odpraviti z uporabo krem ali gelov, ki “odpravljajo” gube, lahko pa se jih ublaži oziroma zabriše.
Iz vašega pisma je razvidno, da za nego okrog oči uporablajte hidratantno kremo, ki je namenjena negi obraza.
Svetujem vam, da začnete uporabljati kremo ali gel, ki je namenjen negi okrog oči. Naj vam zaupam, da je koža okrog oči 40 % tanjša kot na licih, zato je toliko bolj občutljiva in potrebuje posebno nego.
Skrbite predvsem zato, da dobiva koža okrog oči dovolj vlage. Če ste zadovoljna s kolekcijo Ives Saint Laurent, vam svetujem da preizkusite njihovo kremo za okrog oči- predvsem iščite kremo z dovolj vlage.
Osnovno pa je, da začnete uporabljati proizvode, ki so namenjeni negi okrog oči.
Svetujem vam tudi pitje večje količine vode. Voda je vir vlage v telesu, ljudje pa ji velikokrat dajemo premalo poudarka.
Pojdite v najbližjo drogerijo in prosite za vzorec kreme za nego okrog oči. Sporočite mi kaj ste izbrala in kako se počutite!
Če imate še kakšno vprašanje, mi prosim sporočite!
Lep dan!
Nada