Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style GUBIE – gubice

GUBIE – gubice

Drage forumovke, katero kremo proti gubam uporabljate (če jo že uporabljate) ali katero hidratantno kremo, ki vam je najbolj IN nanašate na obraz?
Vem, da ima vsaka koža svoje zahteve, vendar me vseeno zanima s katero kremo ste najbolj zadovoljne.
Imam zelo suho kožo na obrazu in so mi priporočili hidratantno kremo oz. proti gubam ker so to kreme, ki so bolj mastne.

lep pozdrav 000

Zdravo,

ponavadi so kreme proti gubam bolj mastne kot ne. Tako da imaš srečo.
Jaz uporabljam Vichy-evo reti C. In sem zelo zadovoljna. Dobiš jo samo
v lekarni. Ne povzroča mozoljev in ogrcev.
Lep pozdrav,
Bela

Sprobala sem že ogromno krem.tudi dragih znamk(Dior,Guerlain…),zadnjič pa sem slučajno dobila tester od Lorealove kreme Visible Results in bila prijetno presenečena.Poskusi,krema je OK,pa še cenovno se splača.

Men pa zlo pomaga, zlasti v tem hladnem času, citron krema v tubici od Wellede. Pa še velik naravnih sestavin je u njej. Vse kar sem do zdej uporablala je skoz okno vržen dnar.
Na ti sije koža v teh meglenih dneh.

Meni je the best Vichy – Nutrilogie, seveda samo v lekarni!

Dee

Lancomova crema HYDRA ZEN za suho kožo. Vredna svojega denarja. Vlaži in pomirja. Odvisno tudi, koliko let šteješ.
Sicer pa npr. v Lancomovem centru ali Mullerju svetujejo tocno glede na potrebe tvoje kože.

L.P. Blanche

pozdrav,

tudi jaz imam zelo zelo suho kozo in mi v bistvu mastne kreme ne dajejo tistega pravega efekta, kvečjemu se počutim zadušljivo pod tisto plastjo olja, pred letom pa sem zacela uporabljati Vichyjevo Nutrilogie 2 in moja koža je danes gladka in napeta, brez zategovanja in lišajev. Priporočam pa ti tudi vsaj dva litra vode na dan, ter redno uživanje vitamina C (najbolje iz naravnih virov), ker ta pomaga tvoriti kolagen, ki skrbi za lepo napeto kožo. Pa še opozorilo, rezultatov ne pričakuj v nekaj dneh, včasih je potreben tudi kakšen mesec, da se stanje popravi!

h.

New Report

Close