Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style GUHL šamponi

GUHL šamponi

Zdravo!
Ali je katera že uporabila GUHL šampone? Zanima me, če so dobri, saj ceno imajo že tako visoko, da bi morali biti odlični!!

Zivijo!!!

Jaz sem ga uporabljala pa se mi ne zdi nic posebnega,zacela sem nazaj z starim,Fructis,
da mi je najboljsi in niti ni drag,,,guhl ima pa kar lepo ceno…groza!!!!!!
To je moje!!!!!!!!!! Mogoce,kateri drugi ustreza!!!

lp

Jaz sem si ga enkrat kupila tistega za barvane lase in mi je bilo zeeelo žal tistega jurja, ki sem ga vrgla ven, ker sem imela po njem veliko slabše lase kot po vseh drugih šamponih, ki sem jih sprobala.

Sicer pa je res, da enim lasem paše to, drugim nekaj drugega.

Lp

Jaz imam ta plavega. Nisem preveč zadovoljna, ker se mi lasje zmastijo že po dveh dneh. Škoda denarja.
Sedaj uporabljam starega Bionsen.

lp, romana

Tudi jaz nisem zadovoljna z njim. Imam tistega za tanke lase in tudi meni so se zmastili že po 2 dneh. Sedaj sem spet nazaj na Lorealu.

Imela sem z mandljevim oljem šampon, balzam in še nek fluid. Zanič vse po vrsti. Ni vredeno svojega denarja.

Tudi jaz sem uporabljala tistega za barvane lase.Mi ni bil všeč,lasje so se mi zdeli zlepljeni,čeprav sem ga dobro izprala.Res pa je,da je treba tega šampona vzet čisto malo in ga prej z vodo zmešat,šele potem na lase.Saj je to pri vseh,samo pri tem se mi zdi še posebej važno,drugače so lasje grozni.

No, očitno sem edina, ki je zadovoljna s tem šamponom in balzamom. Jaz imam tistega ta roza. Meni je všeč in moji lasje tudi.

Te šamponi lepo dišijo niso pa zanesljivi, saj so se vsem v naši družini pojavile hraste na lasišču ko smo zamenjali šampon za gulh

Že kakšni dve leti uporabljam guhl šampone, najprej za rjave lase in potem za barvane, oba sta mi bila vredu. Sedaj pa že nekaj mesecev uporabljam guhl šampon, balzam, masko in olje za poškodovane lase z monoi oljem in vseh izdelkov ne morem prehvaliti. Začela sem jih uporabljati po tem ko sem svoje temne lase svetlila in sem imela posledično zelo suhe in boge konice. Kombinacija šampona, balzama in olja mi je obnovila lase in zdaj so spet taki kot so bili pred barvanjem. Masko pa uporabljam le občasno za dodatno mehkobo. Če vam šampon in balzam nista pomagala pa vseeno priporočam vsaj olje, je zelo lahko in ne oteži las, vendar jih vseeno navlaži.

New Report

Close