Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style GUHL za lase

GUHL za lase

Živjo. Pred kratkim sem začela uporabljati lasno kozmetiko Guhl in se mi zdi kar uredu. Prej sem uporabljala Loreal in sem čist razočarana nad njim saj se mi zdi da so vsi preparati isti samo z drugačnim napisom noben pa ne deluje. Zanima me če katera uporablja Guhl in kakšna se vam zdi. Če pa kdo pozna kakšno dobro oblogo ali masko za poškodovane lase mi prosim povejte saj se ne bi rada še ostrigla. Za odgovore že vnaprej hvala.

Super maska je od TIGI-ja (medena maska).

lp

vse od tigi-ja je super, sam je mal dražji. pa od revlona tudi. dobiš samo pri frizerju.

mela sem guhl sampon malo vec kot tri mesece, ker so ga vsi hvalili, pa sem dobila ful izsusene lase, zdej uporabljam joico, ki je lahko iz izkusenj povem, neprekosljiv.
obloga za lase je najboljs v kompletu, vsaj jaz to uporabljam, k-pak sampon, kpac reconstruct balzam, ki sta sicer za profesionalno uporabo in temu primerno draga, ampak se splaca. za zraven uporabljam se kapljice olja, ki si jih nanesem na suhe lase, da ti zapre lasno kutikulo.

lp

Tejci, a mi lahko prosim poveš kje prodajajo to joico lasno kozmetiko?

V salonu Stevo.
Bubi

ja v salonu stevo , sam sem odkrila en salon k majo iste izdelke cenejs od njega, studio mateja, na palmejevi ulici to so bloki pri smeltu in wtcju, oziroma neposredno raven novega hotela v gradnji.
lep pozdrav!

cool hvala

New Report

Close