Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gume MATADOR

Gume MATADOR

Mogoče kdo pozna gume Matador sibir snow? Mnenje prosim!

Jaz imam gume Matador ne pa ta tip.
Gume so robustne, žal jih ne znam primerjat z drugimi, v snegu se dobro obnašajo in tudi pri teh naših dovoljenih hitrostih 90/130 vsaj meni zadovoljivo.
Cena je ugodna.

ma vzemte..
za 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi je to vse OK..

..ker se tako al tako nihče od teh ne vozi 1km/h več kot je dovoljeno..
za vse tiste ki pa prisegajo na Michelin UG8 in ne vem kaj še vse..

po eni strani pravjo da so varni vozniki in po vozijo po PS-u, ter v isti sapi da njihov pasat..
porabi zgolj in le 5l/100km..
po drugi pa da nikol ne veš kaj se lahko pripeti..

no… ne vem kaj bi se pripetilo, če se varčno in previdno drajsaš 70km/h s svojim super u duper tdi passatom..
tako da, morda je 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi, ki dirkajo preko omejitve v nevarnih razmerah kjer jim res UG8 guma nudi dodatnih nekaj metrov prednosti pri zaustavitvi ali kaka druga pomembna karakteristika..

tako da.. brez skrbi..če ne greste na reli oz čez vršič ko bo 1m snega bodo čist OK..

Za zmerno vožnjo in zmeren avto oz. voznika so večinoma dovolj. Odvisno ni le od konkretnega modela, temveč tudi od dimenzije.

Niso pa to zmogljive športne gume, tako da z njimi ni za dirkati.

Rabim za Opel corso, da se bo sestra na kratki razdalji vozila v službo pa nazaj – brez dirkanja 🙂

Jaz sem imela MATADOR, žal ne vem tipa gum. So bile pa super. Jaz sem se vozila v službo 20 km v obe smeri. Imela sem jih poleti in pozimi (saj vem, da se poleti uničijo in nimajo enakih lastnosti), zdržale so 3 leta. Res pa nimam klanca.

New Report

Close