GUME SAVA
A Savine stanejo samo slabih 8 € po komadu??????? ;)))
Ker na netu dobiš Goodyear UG7+ za nekaj več kot 57 €. Mi jih pri našem trgovcu dobimo še za kakšen € manj po komadu. Kupujemo jih že od kar so na tržišče prišle UG7, kasneje UG7+, zato točno vem, kaj govorim.[/quote]
Primerjaj moj dimenzijo 195/50 R16, pa ti bo jasno. Razlika je (odvisno od trgovine) tudi do 50 EUR po komadu. Nimamo vsi dimenzije, če ti ni kaj jasno.
Pri neagresivni vožnji na dolgi rok po moje zmagajo savine.
Sem imel prej Goodyear UltraGrip 6, pa me je po 4 letih zaneslo pozimi na mokri cesti, da je bilo veselje. Sedaj imam Savine že 6 let, pa še vedno po snegu in mokrem delujejo brezhibno. Lahko da so malo bolj nestabilne po suhem, ampak ne vozim agresivno in ne bi vedel. In letos marca sem testiral z zimskimi gumami (=Sava Eskimo) in ja, avto mi še vedno z zimskimi gumami doseže tovarniških 196 km/h – in ni me zanašalo oz. nisem opazil nič nenavadnega.
Moja izkušnja… Še enkrat bi kupil. Imam pa nestandardno dimenzijo 195/55/R15, ki je tudi dražja od ostalih.
Testi pa se delajo z novimi gumami, ne pa z več let starimi. Ja, naj bi menjal na 4 leta… Pa ja, zakaj že, če z avtom čutim, da delajo v redu.
A Savine stanejo samo slabih 8 € po komadu??????? ;)))
Ker na netu dobiš Goodyear UG7+ za nekaj več kot 57 €. Mi jih pri našem trgovcu dobimo še za kakšen € manj po komadu. Kupujemo jih že od kar so na tržišče prišle UG7, kasneje UG7+, zato točno vem, kaj govorim.[/quote]
Primerjaj moj dimenzijo 195/50 R16, pa ti bo jasno. Razlika je (odvisno od trgovine) tudi do 50 EUR po komadu. Nimamo vsi dimenzije, če ti ni kaj jasno.[/quote]
Mogoče oz. zelo verjetno avtor-ica posta sprašuje za čisto standardno dimenzijo. V nasprotnem primeru bi to tudi poudaril-a, se ti ne zdi? Še kaj ni jasno?