Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gumijasti škornji?

gumijasti škornji?

Evo, naslednji teden se nam obeta spet ohladitev in dež dež dež….
Prejšnji teden mi je obutev (usnjeni čevlji na vezalke) totalno premočila, takoj ko sem stopila
na pločnik premočene Ljubljane. Da ne omenjam, da je bilo po samem pločniku toliko vode, da ti nič ni pomagalo kot gumijasti škornji.

A jih ve nosite? Vse bolj razmišljam o nakupu, vidim da jih v LJ kar nosijo. Potem pa se preobuješ, ko prideš v zaprt prostor… A jih vi nosite?

Pa še kakšen nasvet, če je kdo našel kakšno ugodno varianto, moram rečt da za gumijaste škornje res ne mislim dajat 35 eur:S

Kupila lani v Lidli, črno siv karistast vzorec, kosmatena notranjost možno odstraniti. Super za dež in za kidanje 🙂

O hvala za info! Najbrž jih nimajo vedno na zalogi ne? Moram ujet tiste akcije? 🙂
No valda bo uspelo, vem da je kar trd oreh v Lidlu/hoferju dobit kakšen poceni izdelek iz posebne ponudbe. Vsaj pri nas je tako, da je uro po odprtju, že vse razprodano 🙁

Jaz ti jih prodam.Kupljene letos spomladi v trgovini exsclusive,črne z vzorčkom,podložene.Nosene niso bile nikoli,Št.37,cena 15 eur z mojo poštnino.Če te zanima pusti kontakt.

Hvala za ponudbo! Žal nosim 39 🙁 bi pa kupila zagotovo tudi rabljene – malce nošene.

Jaz ti prodam gumijaste škornje, lani nekajkrat nošene, kupljene v Mass, spodnji del je gumijast, zgornji je pa drug material. Samo zdaj res ne vem, če so št. 39 ali 40, nosim oboje, odvisno od modela.
Cena 10€. Če te zanima, pusti kontakt.

prilepiš kako sliko. hvala 🙂

Če daš e-mail, ti pošljem sliko.

No daj še meni.. Čeprav bi raje videla, da so celi iz gume, saj znajo biti luže včasih tudi precej globoke.

haleycmot@yahoo.com

Sem poslala 🙂

Pa saj prodajajo gumaste škornje za cca. 10, 15 EUR v Deichmanu in podobnih trgovinah. In to lepe.

Včeraj gledala v deichmannu na Viču. 3 modeli (noben pretirano lep) in cena 20 eur, kar je za kos sintetike tudi rahlo too much.
Zato sprašujem 🙂

Hvala NiNa za slikico, sem ti odpisala mail!

Včeraj sem jig gledala v Pekotu V MB. Cena 20 evrov- 40 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust, torej stanejo 12 evrov. Imam pa bolj debele noge in jih nisem dobila gor. Imajo kakšne hočeš.

Kakršne hočeš? Torej tudi take z visoko peto?

Kakršne hočeš? Torej tudi take z visoko peto?[/quote]

Take imajo v Deicjmannu in Scarpi. Sicer ni ravno 10 cm štekl, je pa par cm pete in izrazito babji model.

Res, grem takoj gledat. Moram imeti malo pete, drugače me bolijo noge. Hvala 🙂

Kar pogumno po škornje. Princesa Mette Marit jih je imela na praznovanju svojega 40. rojstnega dneva. Praznovali so zunaj v slabem vremenu.

New Report

Close