GUMIJASTI ŠKORNJI
http://www.fossecl.si/main.php?table=2&com=kategorije&globina=1&stars=47&skupina=1
Meni so tile super. Za sprehode s psi in glede na vreme … imam jih že 4 leta in so takšni, kot takrat, ko sem jih kupila.
Teli so lušni, nizki in visoki.
Tudi jaz sem jih iskala prejšnji teden kot nora, po vseh trgovinah. Pa so mi povsod rekli, da še nimajo te (jesensko-zimske) ponudbe, naj se oglasim čez kakšen mesec… Ampak dež je že ZDAJ in na sprehod s psom moram vsak dan in res se ne želim sprehajati samo po asfaltu (pa še tam pridejo škornji prav ob letošnjem vremenu).
Pregledala sem vrtnarske trgovine (Kalia, vrtnarija, semenarna…), Deichman, Jello, Peko, Alpina, La Scarpa, celo Merkur… Pa povsod samo otroški škorenjčki, ali pa tisti hudi gradbeniški oz. hlevski (črni, temno zeleni, oranžni) in vsi visoki. Jaz bi pa imela nizke (polovične), da se lažje obujejo, in lepo po žensko pisane…
In sem jih našla! V Mass-u!!!!! Za 25 €, številke kar hočeš (imam 40), lepe ciklamne barve s pisanimi krogi. In jih veselo uporabljam vsak dan in sem čisto srečna!