Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gunnar ti si lažnivec joj ej res si bolan.

Gunnar ti si lažnivec joj ej res si bolan.

Ti bom povedal nekaj kolega. Ti si lažnivi manipulator in ti boš šel sedet. Nikoli nisem pisal o mučenju živali, ali dojenčkih ti neuverščeni psihopat. Tudi nikjer me niso blokirali, ali policija preganjala ali karkoli. Ti samo lažeš. Manipulator si velik. In sem star 18. Revež bogi. Lažnivec, ne bom pustil, da pišeš eno sranje o meni ki ni res. Ti boš šel sedet bitch. Ne jaz. Jaz imam čisto vest. In veš kaj…ne spomnim se, da bi kdo kaj pisal o mučenju živali. Sem šele kratek čas na tem forumu ampak nekaj veš…nekaj mi govori, da si ti to pisal. Mogoči bi pa tebe nekdo moral preverit, ker da omenjaš take bolane teme…nekaj ne štima s tabo. Bolnik si.

A Gunnar je še živ? Kje je pa tisti fejst poba bmw in neke številke? Njegovi posti so bili za zjokat se smešni.

Nimam pojma sam ta Gunnar je bolan res. Psihič blesav me obtožuje nekaj, kar sploh ni res.

Tebe pa kar nekaj časa ni bilo tukaj?

Tebe pa kar nekaj časa ni bilo tukaj?
[/quote]

Sem bila, samo pisala nisem. Včasih so bile debate in celo provokacije na nekem nivoju. Danes berem in se čudim kako da sploh še obstaja ta naš čwek.

Sem bila, samo pisala nisem. Včasih so bile debate in celo provokacije na nekem nivoju. Danes berem in se čudim kako da sploh še obstaja ta naš čwek.
[/quote]

Sej kmal ne bo več tega sranja. To propada.

New Report

Close