Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Guru – pesem

Guru – pesem

Mogoče sem res mal zadaj, ampak res me zanima, katera je tista indijska pesem, ki jo vrtijo po radijih in je bila baje tudi v filmu Guru? OK, naslov je verjetno res zakompliciran, ampak rada bi našla to pesem na internetu, pa se mi pod geslom Guru ne pokaže nič pametnega. Hvala že vnaprej!

Lp.

Živjo,
ne vem točno, katero misliš, ampak meni najbolj izstopa Chori Chori Gori Se (Udit Narayan & Abhijeet), se mi zdi, da je to tista, ko na koncu vsi plešejo (pa tudi že prej se pojavi). Sicer sem pa investirala v soundtrack, in če je kaka druga, jo opiši, pa bomo našli pravo. LP

Ojla!

Sem jo našla Katarina – Punjabi MC – Mundian To Tach Ke Hvala vseeno!

Ups! Prav je Mundian To Bach Ke

A je to prav iz Guruja (ker ni na soundtracku), ali je mogoče iz Peugeot reklame? LP

Veš kako je, jaz niti ne vem, ali je iz Guruja, ampak so mi rekli, da naj bi bla. Katera pesem je pa v tisti reklami pa tudi ne vem… V bistvu to pesem poznam bolj iz radija, ko sem pa hotela vedet naslov, nihče ni vedel točno, nekdo mi je pa omenil Guruja, zato sem tudi vprašala.

V glavnem, to je ta pesem, na katero sem mislila…je pa zanimivo, kako sem slučajno pravo dol snela…v bistvu sem čist po posluhu sklepala, kateri naslov bi bil pravi..in mi je ratalo 😉

Lp.

Prav imaš Katarina, seveda je to tisti do konca skomercializiran komad iz Peugeot reklame.

Hvala Zala, se mi je zdelo. Meni so take, jasno, všeč in si grem zdaj še Panjabije omislit. Pa soundtrack od Monsoon Wedding je tudi super. Lep vikend!

New Report

Close