Najdi forum

Gut

morgen 🙂

je sobota in je šiht… ni kej, kar je res je res.. zuni pa mrez 🙂

eno lepo jutro pa eno krasno soboto vželim pa.. radi se mejte :)))

oj Jani..jest tudi delma….
anede, kako zebe?

a se pr vas kej Trriglav vid?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

no ja.. če bi šel kam višje bi se videl.. tko pa.. Ratitovec dela senco pa se ne vid :))

jutro janček in štefka…..ma kolk je dober šele zdej izpod koutra ven prlezt!:)))

MOJA MALENKOST PA DELA SENCO SAMO SEBI

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

LEŽALA celo noč na koutru, pa nč vedla za to:-)))
zjutrej pa s fajerco topila led s podplatov:-(((

Ojej…..to pa ni dobro,kaj nimaš nobenega da bi te pokril…..al pa stisnil k sebi?

Jani, kaj boš ti z vsem tem dnarjem haahahhahahaa

Sebi kot sebi al meni hahahahaha

ja.boga , ane?
Ponavadi mi vsak, in to nalašč, vleče odejo dol:-))

zato pa jaz prisegam na svoj kouter…k je čist moj..heheh:)))

hahaha, jest sem pa ena tepka pa mislim, da je treba vse deliti:-))))))))

Ja Štefi,kaj zdej…sem pa mislila da se bom jaz kaj od tebe naučila…dej no dej…..kje si pa še videla da se kouter deli?
No ja bi se,če bi mela spodi enga ravnopravšnjega žrebca,ki bi te non stop pokrival,te objemal,božal itd..hehehehe to je pa že višja fantastika…heheheh

ŠE IZ VSAKEGA ŽREBCA JE NA KONCU RATALO KLJUSE :-)))))))))))))))

ne me vržt skozt okno, prosim!!

hehe

maš kej za posoditi :))))))

hehehehehehe :9))) ma jest tega še ne verjamem..verjamem v žrebce doživljenske….))))))

PERLA…SE SLIŠIVA ČEZ 10 LET :-))))))))))))))))))))))))

PS

razen, seveda, če je tvoj soprog VSAj tolk fajn kot je Jani!
&&&& :-))

tega pa ne razumem sory bjonda sem…)))

ja..hotela sem ti rečt, da boš čez deset let znala bolje ocenjevat………….. razliko med žrebci in kljuseti :-))))))))))))))))

nap, sem mislu da bom od tebe kaj dubu k sam šihtaš hahahahha

New Report

Close