Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HA, HA, HA, … HA, HA, HA. …..

HA, HA, HA, … HA, HA, HA. …..

…. ojej, ojej, kako sem se zdajle nasmejala, vse me boli, pa še polulala se bom najbrž. Mi je ena moja ljuba, preljuba prijateljica dejala: “Saj sem vedela, saj sem čisto vedela, da boš to tudi ti preizkusila, prepričana sem bila, glede na njegov videz in na to, kako se prilega telesu in kako pade na telo, sem bila prepričana, da boš padla in da ga boš preizkusila. In zdaj je avtomatično še mene zagrabilo in me kar malo drži, da bi tudi jaz ….” ojej, ojej, še zdaj me vse boli od perverznosti, ha, ha, ha, ha!

Dobra si mi ti duša moja zlata,dobra. Tako se nisem že mesec dni nasmejala. In zdaj me je res nekaj prijelo in nekaj zgrabilo in da ti nekaj zaupam: pred dnevi smo dobili novega sodelavca, mladega, njegov nadimek je “baročni angelček” in samo predstavljaš si lahko, kako izgleda in če k temu prišeteješ njegovo rosno mladost (malo čez 25), no, če potem človek res nimam grešnih mislih in pregrešnih želja in…ja, pa še eno dobro kolonjsko uporablja …. mater !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Go Marija go

ah.Mariči, blagor ti, da nimaš pri moških pregrešnih želja….-))
jaz jih namreč imam, in to zlo velike:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ma imaaaaaaaaaaaammmmmmmm, iiiiiiiiiiiiimmmmmmmmaaaaam, bemtiš, pa še kako pregrešne !!!! Jaz bi jih kar v mokco, pa mrvice, pa jajček povaljal in potem z njimi počela tisto, kar počnem s kurjim bedrcem …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Se bom žrtvoval

Res se bom žrtvoval hahahahahahaha

hahahaha Mariči, dejnodej:-)))
a take pregrešne misli maš??

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Sam na sex mislte

haha

žrtve pridejo v zgodovino…samo poglej Napoleon, Ivan Grozni, Hanibal, Ludvik 14, itd…..

Sam ti niso bili posiljeni od žensk hahahaha. Eden je cesto na Elbi delal, eden je na svoji izumiteljski naparavi umrl – giljotina….

uuuuu , kristus ….zdejle manjka še čebelca na vse te “perverznosti ” ( pismo ampak kako res vpliva material na pohoto ) in da napiše tisti slavni :
ZA DOMOVINO S SEKSOM NAPREJ !

PS. da mi je vedet kaj te je razpalilo:)))))))))))))) no sej lohka bi vedla:)))))))))po tolkih letih ,da ti ni nč u roke za dat:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

aja ja pr kolonjski pa padem dol.
Pa ma ta angelček moj morda mobi ? :)))))))))))

Se podpišem

ti dam pa svojega ker me tolkrat pokličeš hahahahahahahahahaaha

Oo ima ima, pa ne sam enga !

a z vibro

glede na to, da si že oženjen….ti giljotina prej ali slej pripada :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

hahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Jaaaaa, ja, ja, mislem de je z virbo … ku mu vsake
tolk časa nekaj strašno vibrira, kukar da bi se plesat
lotu …

psttttt to je vabilo na….opa cupa

kje je tukaj logika??!
smejem se jaz, ne pa ti :-)))))

Ker si tako po resnici napisala hahahahahhahahaha

hehe, tole je pa res zraslo na moji glavi:-))
zato pa majo moški dve, če slučajno ena pod giljotino pade :-=====))))

treba je z eno misli ;o))))))))))))))))))

evo!!
evo.
v tem je keč!!
ponavadi ta, s katero misli, pade pod giljotino..a si ti predstavljaš, kaj mu potem še ostane??!!

New Report

Close