HA, HA, HA, … HA, HA, HA. …..
…. ojej, ojej, kako sem se zdajle nasmejala, vse me boli, pa še polulala se bom najbrž. Mi je ena moja ljuba, preljuba prijateljica dejala: “Saj sem vedela, saj sem čisto vedela, da boš to tudi ti preizkusila, prepričana sem bila, glede na njegov videz in na to, kako se prilega telesu in kako pade na telo, sem bila prepričana, da boš padla in da ga boš preizkusila. In zdaj je avtomatično še mene zagrabilo in me kar malo drži, da bi tudi jaz ….” ojej, ojej, še zdaj me vse boli od perverznosti, ha, ha, ha, ha!
Dobra si mi ti duša moja zlata,dobra. Tako se nisem že mesec dni nasmejala. In zdaj me je res nekaj prijelo in nekaj zgrabilo in da ti nekaj zaupam: pred dnevi smo dobili novega sodelavca, mladega, njegov nadimek je “baročni angelček” in samo predstavljaš si lahko, kako izgleda in če k temu prišeteješ njegovo rosno mladost (malo čez 25), no, če potem človek res nimam grešnih mislih in pregrešnih želja in…ja, pa še eno dobro kolonjsko uporablja …. mater !!!
Ma imaaaaaaaaaaaammmmmmmm, iiiiiiiiiiiiimmmmmmmmaaaaam, bemtiš, pa še kako pregrešne !!!! Jaz bi jih kar v mokco, pa mrvice, pa jajček povaljal in potem z njimi počela tisto, kar počnem s kurjim bedrcem …
uuuuu , kristus ….zdejle manjka še čebelca na vse te “perverznosti ” ( pismo ampak kako res vpliva material na pohoto ) in da napiše tisti slavni :
ZA DOMOVINO S SEKSOM NAPREJ !
PS. da mi je vedet kaj te je razpalilo:)))))))))))))) no sej lohka bi vedla:)))))))))po tolkih letih ,da ti ni nč u roke za dat:))))))))))))))))))))))))))))))))))))