Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HA, HA, HA, … HA, HA, HA. …..

HA, HA, HA, … HA, HA, HA. …..

Ne vem, dej povej

no, potem je pa tako, da njegova moč naraste, ko ga dobi ženska v roke in pade, ko gre ta stran.-))))

če se “zgodi” giljotina, potem se bog usmili

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

tako nekako

Lep dan

en tlo lep sončen dan.
sem ga šla zajeti z veliko žlico.
nardila en sončen džiro na vrh hriba…
nepozabno>:-)

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Nč , bom kar napisala naj se ve…naj vsi vedo..

Odsvetujem ti blago , da še naprej obiskuješ red shope med delovnim časom . Zdaj če ti bo uštekalo , a veš tisti ma kako se reče temu ko je spodaj na telesu oblečeno ( kot body ampak je ful seksi , no to jest zdej imam ko si mi ti ga uterala na ritko:))no , že samo to me je delalo noro. Potem pa še ti s temi stvarmi za v roko , no ti jih hočeš nekam tlačit drugam , ma vse sem zgodlala danes , sam bog ve da si od hudiča:))))))))))))))))))))))))))))))99 in ne , ni te še minilo:)))))))))))))))))))))

Tole me spominja na tiste stara dobre nore čase…Bravo dekleta!! Le tako naprej!:)))
Jep še znamo ja..)
Hehehehehe :))))) ste me nasmejale zdajle….

jutro lubi !

Sej ni zajček začel 🙂 začela je Mariči , ko pa ji človek nič ne sme dat v roke 🙂 vse jo asocira na seks , potli jo prime in prenese name in je tuki pi-darija 🙂

…. ja, res ne, pa me je danes zjutraj ponovno prijelo in ne vem, kaj narediti. Še dobro, da nisem dedec, da bi okol hodila z vsemi znamenji “drže”, še dobro, da se pri meni to nekako poskrije po obilnosti in obširnosti vsega, kar me obdaja … in da mi uspe jezik za zobmi držati, da niti tam ne gre ven …….

o… bemtiš, kako je to hudo. In potlej pride tale naš “baročni angelček” glih stuširan in glih obrit in namazan in … tisti lepi jutranji nasmešek in “dobro jutro ….” in jest spet u transu ! Lezem pod mizo in sama ne vem, kaj in kam bi se djala … huda je, tale pomlad, res je huda !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

:)))))))))))))))))

ma je pa fajn, ko človeka mal privzidgne ne de

in se škrat reži ku pečn mačk, pa vočke vornih odpira,
ku v moji Butalih nkol ne veš kaj uzreš (misliš da b optik kej nucu)

– ku je škrat punavadi
čist čorav, je pa zato ziher ta narbolš sosed,
ku nkol ne ve kva dogaja naukol, če
mu glih kdo ne zablokira poti, on lepo fjakarsk direkcjon ne de

no ja sej si človk lohka še zmer tud sam “nabav” kulonsko
– si predstvljaš škrata politga s kulonsko:))))))))))))))))))

pismo rosno, škrat b rabu zdele

paloma robčke:))))))))))))))

jejhata, pomlad pa hormončki;-)

glavnu glavnu da te nese pa ne udnese:)

Kaj pa če bi se njemu v naročje usedla ,o))))))))))99 tko mislim no o))))))99

POMLAD :)))))))))))))))))))))))))))))
uha huje je kot sem mislila.

sej nisi nič boljša

Ja, ni ne, anede ne! Zdej je pa še Severnico zavrtel dvakrat ukol. Zdej smo pa res u župci … uni, ku se ji tudi aspick reče. Pomlad ja, pomlad. Pa rožce cvetejo, taku rumene liste dobivlejo, de je mal čudn, ane, ku je pomlad, ku vse zeleni … eh, severnica, čist sem se tvojga slenga nalezla, se moram popraviti, ker ti si ti, jest sn pa jest … bom jest pa suoooooooojjjjje, a je prouuuuuu?

Seba, pazi se, pazi, Sebčko, Sebičk, Seeeeeebbbbčiiiiiii?????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

grrrrrrrrrrrrrrrr sam besede, ne verjamem ;o)))))))))))))))))))))))))))))))

Sej je buljš de ne ….. patalaž se, domišlija je an kuos mene, an mejhn kuos, drgač, ta drugi ta veliki kuosi sa pa vse drugu, adsprid mpa adzad!
Zej se pa kar mal namaterj ! Pa fantazije panucej!

že douh ne fntazeram. sm čist v ril lajfu

heheheh babnce usekane!! Madonaaa…))))))))))))99

ja , kako poseksane ? :)))))))))))))))))))

New Report

Close