Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ha ha ha ha ha ha …

ha ha ha ha ha ha …

… zdej sem se pa prav nasmejala …. Kako reklamo za podaljšanje penisa so mi poslali po mailu …

Prvi stavek …

… She will never forget your big penis!!! …

… in potem nadaljujejo s prodajo …

… samo ta prvi stavek me je pa tako nasmejal, da sem se kmalu ululala od smeha …

… ej … zakon so … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

No … :)) … dobrega jutrčka vsem … :)))))))))))))))) Jst sem že v pričakovanju … :)))))))))))))))) … še danes … in … … … he he … in … bo dan D … :))))

In včeraj me je še ena novica rahlo razveselila … Izgleda, da tisti prijatelj in njegova punca, ki je kao bivša od mojga miškota … ne prideta … :)))))))))))))))))))))) … hi hi hi … Ni še 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} .. sam je pa skoraj …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

hahahah…no pa ti ne bo treba podaljševati luleka…..

a maš sedaj rada dolge……….

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

lepo..uzivaj…hihihi;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kdo a jest………

leta letijo - iščem stevardeso.....

:)))) Ne Razo … niso mi všeč dolgi … Imam raje povprečno sredino … :))) … kot vedno … ;))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Pismo…pol sva pa midva na liniji,kaj Bugi?
;-)))
Sp

Uh … srce … sej sva se zmenla včeraj, a ne? … da se ta vikend stestirava … :))))))))))))))))))))))))))) ;))))))))))))

lp, Bgv

A prneseš ti Autan al kondome?
😉
Sp

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) He he … jst prnesem šprico proti klopom … :)))))))))))))))))))))))))))))) … bo kar zadost … :))))))))))) ;))))))

Lp, Bgv

Pol prnesem jaz sam šprico?
😉
Sp

Ma ja … ma sam tisto ta vgrajeno … druge ne rabimo … :))) ;)))

Lp, Bgv

ja tisto,ja!
Kolk vas pa bo..a bo za en swinger?
😉
Sp

Uh … … … :))))))))))) … cela naša klapa bo … pa še en kup drugih motoristov … hm hm … ma ja … en mali swinger bi pa vseeno lahko udarli … :)))))))))))))))))))))))))))))

LP, Bgv

Dragi…midva bova polej..tam na Bledku…glej u mejlček..vse je not…hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close