Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hada labo Tokyo – pozna katera to kozmetiko?

Hada labo Tokyo – pozna katera to kozmetiko?

V Dm sem zasledila japonsko kozmetiko Hada labo, ki ima veliko hialuronske kisline. Že dolgo iščem serum z veliko hialurona, pa sem našla tole. Sicer te kozmetike ne poznam, bi pa želela kakšno info iz prve roke, če katera to že uporablja. Zanima me pa samo serum, mislim da gor piše nekaj kot “zaklene vlago v koži…”, pa da je tudi za občutljivo kožo. Vaše izkušnje dobrodošle preden grem kupiti. Lep dan želim.

v kozmetični skupini na FB to znamko strašno hvalijo. korejska kozmetika je pač par korakov pred evropsko
meni osebno hyaluronska kislina ne ustreza, mozolji mi usekajo ven

Tudi meni so na polno usekali mozolji, ko sem začela uporabljati hialuronsko kislino, sicer nekaj dni, potem pa sem dobila nasvet, naj še malo vztrajam, ker se je koža začela čistiti in zato je tako. Sem nadaljevala še par dni, potem pa velik preobrat. Mozolji zginevali, koža lepo napeta, sijoča, skratka nikoli lepša. Pa sem hotela odnehat po dveh dneh… Uporabljala sem pa Afroditin hydra thermal hialuron serum, pa ga žal ne delajo več, zato iščem drugega.

Poglej na redditu skupino AsianBeauty, mislim da je ta serum eden od najpopularnejših vlažilcev, ali pa lotion od iste znamke? Skratka, tam poglej. Pa poglej na ebayu, morda se dobi testerje, za korejsko kozmetiko se jih dobi ogromno, za japonsko manj, ampak pobrskat ni greh.

Za ‘zaklenit vlago’ boš morala dati nekaj čez, kako bogatejšo kremo z npr. shea maslom, silikoni, v glavnem z okluzivi.

Ja, to vem, absolutno je serum za suho kožo premalo. Bom dala čez še kremo.

New Report

Close