Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Hafner Gašper in Patricija Lovenjak

Hafner Gašper in Patricija Lovenjak

V zadnji oddaji sem gledata ta par, Gašper in Patricija. Tako lepo se ujameta. Lepo ju je videti.
Ona sprejema njega, kljub vsem njegovim hibam in on njo kljub njenim ortodontskim popravkom.
Saj vem, to ne spada v kontekst njunega odnosa, vendar se ponavadi že v kali tak odnos razdre onadva pa kažeta veliko naklonjenost drug do drugega.
Kdo ve, če sta še skupaj.

zatreskala sta se drug v drugega.
takrat itak ne vidiš nobene napake.

me pa res zanima, če sta ostala skup

Nista ostala skupaj.

Itak, da nista. Noben od parov ni skupaj.

Kot pišejo na sredstvih javnega obveščanja sta ostala skupaj Ana Podobnik in Jaka Hafner.

no samo Ana se je v oddaji ponujala Gašperju, ki je ni izbral,
Jaka je pa v oddaji letal za ono erotično nastavljalko.

onadva se nista uradno pred kamero izbrala.
jaka je izbral saško

Patricija je prav ljubka s tem aparatom, neverjetno je simpatična.

Meni je pa zelo ostala v spominu izjava, ki jo je dala Gašperjeva mama glede njunega odnosa.

tudi meni. Me je kar neprijetno presenetilo..

Ta Gašper in Patricija sta tako popolna v njuni nepopolnosti.
Prav imenitna.
Ali sta igrala ali sta kazala pristna čustva, vsekakor je bilo njuno druženje tako naravno in prijetno.

no samo Ana se je v oddaji ponujala Gašperju, ki je ni izbral,
Jaka je pa v oddaji letal za ono erotično nastavljalko.
[/quote]

Nekaj se piše,da je Ana noseča in to z Gašperjem.

Kot se že čivka Gašper in Patrik nista ostala skupaj,ampak je bil samo šov za kamere. Ker Gašper je v resnici partner od Ane in je tudi noseča.

Ana se je zaročila z Gašperjevim bratom.

Patricija in Gašper pa sta še vedno par. Ni bilo igrano ampak njuna zveza traja.

Dobra je da je s takim tipom skupaj. Edino kar se tiče videza ta Gašper fajn izgleda, karakter in obnašanje pa groza. Ti kmeti so druga mentaliteta in moraš biti sama malo tako houdrasta da se razumeš z njim. Pa tisto zasliševanje koliko bo otrok. Mislim, kr neki. Da ti že na začetku veze s tem teži. Meni bi bilo že tisto sumljivo ko je Gašperjeva mama rekla Gašperju naj ne bo nesramen do Patricije. Jaz se s takim moškim kot je Gašper ne bi imela kaj za meniti do dela na kmetiji mi ni ne mislim biti samo stroj za rojevanje otrok. Ker kmeti si tako predstavljajo ljubezen-da delaš na kmetiji njih strežeš in rojevaš otroke. Nič čustvene inteligence itd.

Imeti kmeta je zakon. Človeka, ki nekaj zna, ki nekaj naredi, ki zna obdelovati zemljo, ki zna poskrbeti, da gre rod naprej.
In ta dva fanta sta pridna. Meni delujeta zelo delavno, prijazno in dovolj nežno. Gašper sicer nekoliko mežika, to me moti pri njegovem izgledu, vendar je karakterno tako prijeten fant, da mi je žal, da se nisem prijavila in tekmovala za njegovo nakonjenost.
Gašper, če to bereš ali če veste, da je Gašper še vedno brez partnerke, kar tukaj sporočite.
Meni se je v tem šovu izredno priljubil.

Gašper in Patrik nista ostala skupaj??? Misliš Patricijo?
Ana je pa noseča z Jakom, Gašperjevim bratom!!!

Zenske bi mele kmeta, ker vejo da oni res nekaj delajo, kar pa gre super z njihovo karizmo, ki se jim ne ljubi nic delat in v takem moskemu vsaka vidi priloznost za sebe da bo nasla osla ki bo vse namesto nje delal. Mi je razumljivo zakaj so kmetje privlacni zenskam.

Če dobiš kmeta, veš, da bo hrana neokrnjena, da bo delal in pridelal, da bo obedoval in obdeloval.
Poskrbel bo zate, da boš zadovoljila njegove potrebe in ti nudil vse, kar boš želela.
Saj kmečko delo ni kopanje, košnja in oranje v vseh vremenskih razmerah. Kmet je strojnik, več kot strojnik, tudi inženir in agronom.
Če ti ga uspe dobiti, je veliko plusov nad minusi.
Tako je razmišljala tudi Patricija Lovenjak o Gašperju Hafnerju, a ne vem, kako se je izšlo.

ja, zato pa morajo na take načine prosjačit za ženske 😀

ja, zato pa morajo na take načine prosjačit za ženske 😀
[/quote]

Meni pa se zdi, da ni bil Gašper do Patricije prav nič vsiljiv. Tudi ona do njega ne. Sta se prav po mladostniško lepo ujela. Dandanes vidiš malo takih parov, da se med seboj spoznavajo. Pri večini parov je namreč na prvem mestu seks. Ko se ga nasitijo pa gredo narazen.

[img]http://shrani.si/f/H/U9/1ouI5C1Y/2019-07-06-4li.jpg[/img]

Tastar je zgleda znorel in ne more več 🙂

Gospo Hafnerjevo je mož zapustil. Ločila se bosta.
Fantje se bodo pa poženili.
Eden bo dan na dan očka.
Kje je v tej družini želja po skupnem življenju ? Po poroki. Bolj so na ločitvenih postopkih.

Iz ljubezni na TV se je rodila punčka.

pred enim letom je še osvajala brata, sedaj pa že rodila drugemu.
Mislim, da lahko snemalna ekipa kar gor ostane in snema, bo komedij še pa še.

New Report

Close