Hahaha … še eden … :))))))
Bivši namreč … :)))))))))))))))))))))))))))) Ker danes res nimam kaj počet v službi … igric sem se naveličala, na forumu ni nobenga in na kavi tut ne morem bit cel dan … sem mal brskala po netu in naletim na spletno stran firme od mojega bivšega fanta … iz Ljubljane … :)))) He he … to je un, ta poročen … :)))) Hihihi … In seveda Bugi, ki ne zna držat prstke na mestu … hihi … mu je šla pisat en tak lušten mailček v pozdrav. :)))) Nisva se videla že … uffa … kake 5 let in pol … Me prov zanima kako bo odreagiral, ko bo prejel mail od bivše ljubice. :)))
Ups … … sam upam, da ga ne bo prebrala njegova žena. :))))))))))))
Bivših? Hm … čak da seštejem … ma ka pa vem .. če štejem samo tiste, ki so trajali več kot en dan … :)))) … jih je ene 7. :))))
Glede srečanja v živo pa … ne hvala … :)))) Mi ni do tega. :))) Sem ga mela dost kolkr sem ga mela. ;)))
Kaj malo?!?!?!?!?!?!
Tiste prave ljubezni so se začele že v vrtcu – je bil en Niko, ki sem ga preganjala cele dneve okoli….. pa v prvem razredu eni trije….
Pupe, to so bile PRAVE ljubezni…. se ne spomnite, kako ste se ob tem počutile?
Lunca … haha … a veš da sem tut jst mela enga Nikota v vrtcu … :))) On je bil eden on unih, ki so se najbolj znali igrat s kockami in ki jih je najbolj znal postavljat … :)))) In še danes se spomnem kako sem ga občudovala, ko je bil on “ta glavni” :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pšššc … to se ne govori … :))))))))))))))))))) ;)))))))))))))
Nekoč … še ko sem bila v osnovni šoli, smo se z prijateljicami šle in smo zapisale vse moje “ljubčke” … takrat smo jih naštele … … khm … 50 … :))))