Hajdi Korošec mnenje
Zanima me vaše mnenje o njej? Men je bla ona do nedavnega zlo simpatična, vbistvu se mi je zlo dobr zdelo, kako je uspela s to svojo firmo praktično iz nič napravit tako uspešno podjetje. ok imela je finančno podporo in premožnega moža, ampak brez dobre ideje ne bi šlo.
V zadnjem času pa spremljam njen instagram in ne vem več kaj naj si mislim. V videih mi deluje nekako polna sama sebe, to da je več na potovanju, kot v službi me niti ne moti (upam samo, da svoje delavke dobro in pošteno plača, kar sicer ne vem), se mi pa zdi zadnje čase precej prevzetna. Ne vem ali je že skoz tako in samo jaz nisem spregledala, pa vseeno. Njeni storiji vseskozi kažejo nek prestiž, pač želi pokazati prestižno življenje, hotele, luksuzna potovanja, vseskozi se oblači v znamkah, razlaga kako naj potujemo v Dubaj, kt da večina Slovencev ne bi imela trenutno večjih problemov, kako se recimo obdržat v službi in ubežat ekonomski krizi. Ne vem zdi se mi, da nima nekega realnega pogleda na svet in dvomim da vseh 25.000 sledilk zanima samo prestiž, ki ga zadnje čase vseskozi kaže. Mi je škoda, ker mi je bla kul.
Hajdi poznam toliko, da vem da sem imela njeno kaseto ali celo dve. In da ima neko trgovinico v kateri prodaja veliko precenjeno kič robo za otroke, ki jo niti ne potrebujejo. Instagrama pa nimam, tako da kakšne nasvete daje in kam potuje ne bi vedela, niti me ne zanima. Ti svetujem, da začneš spremljat dejansko koga, ki ima kaj pameti v glavi in se iz njegovih objav kaj novega in pametnega naučiš. Ne razumem ljudi, ki sledijo nekomu, ki nima za pokazat nič drugega kot svoje froce, svojo rit in žnablje (ki so že tako napihnjeni da izgledajo kot kravja pizda), kaj je, kaj pije in kje potuje. Pa ne ciljam tu (le) na Hajdi. A ste tako bogi, da vam ne nese dlje od tega?
Absolutno se ne strinjam.Sem iz Osrednje Slovenije, Hajdi niti ne poznam dobro, samo njene prisrčne pesmice.Se pa zadnje čase ne čudim več, da jo občinstvo v odraslih letih ni več dobro sprejemalo.Glede na stvari, ki jih navaja avtorica , se popolnoma strinjam, da objave ne sodijo v koronski čas.Ljudje še iz enega konca Slovenije v drug konec ne smejo, ona pa se baha in razkazuje prav zoprno, da ti postane takoj antipatična.Na žalost.
Hajd ustvarila podjetja oz nič prav gotovo ni! Veliko ji je bilo dano.
Poleg tega imata z možem že nekaj stečajev in bankrotov za sabo. A pri nas takim kvazi podjetnikom podjetniške polome veselo odpisujemo. Od kej pa mislite, da imata denar?? Mislite, da se tole lahko greš s prodajo parih vozičkov??
Obja slik na IG je pa itak farsa. Komu on to lažno življenje prodaja mora bit pa res naivnež.
Pred parimi meseci mi je pred oči in ušesa prišel njen video kjer prikazuje svoje poslovne prostore in sodelavce. Pisarniški del kjer ima vsak oddelek svojega uslužbenca/ ko. Ena za nemški trg, druga za to, tretja za ono….do ne vem koliko.
Nazadnje je pokazala odpremo spletnih naročil, skladišče kjer pakirata vaša naročila dve zaposleni punci, pa še ti dve nista videti zaposleni ampak gledata v monitor in mahata kot pisarniški kader.
Glede na to da pove v začetku da jih je vsega slupaj 12 zaposlenih, pomeni da za 10 administratork pakirata in sprejemata naročila dve ženski, pa še ti mahata in stoita pred enim monitorjem v katerega gledata obe hkrati. Najbrž čakata novo naročo.
Na približno vem koliko mora biti evrov neto mesečno da podjetje lahko izplača 1 osebo, tako da si ne predstavljam dA bi ti dve punci za monitorjem lahko preživeli s maržami od odposlanih naročil vseh 12 zaposlenih. Morda če pakirajo kokain in podobno blago.
Res je vse to kar pravis. Stara je 42 let. Njen moz je 10 let (ali se kaksno leto vec) starejsi od nje. Zato si obraz fila z botoksom vsake 4-6 mesece. Je sama priznala. Zdaj uziva idilicno druzinsko sreco. Ko bo stara 55-60 let, pa ne vem kako bo se zanimiva 10+ let mlajsemu mozu. Zato naj izkoristi sedaj, kar ji zivljenje ponuja, ker cez 10, 15 let bo prevarana in sama
Res je vse to kar pravis. Stara je 42 let. Njen moz je 10 let (ali se kaksno leto vec) starejsi od nje. Zato si obraz fila z botoksom vsake 4-6 mesece. Je sama priznala. Zdaj uziva idilicno druzinsko sreco. Ko bo stara 55-60 let, pa ne vem kako bo se zanimiva 10+ let mlajsemu mozu. Zato naj izkoristi sedaj, kar ji zivljenje ponuja, ker cez 10, 15 let bo prevarana in sama
[/quote]
Popravljam. Njen moz je vsaj 10 let MLAJSI od nje
[/quote]
Res je tudi to, kar ti navajaš. Imam pa en tak filing, da je ona ta glavna v zakonu.
Ko bo njen partner dozorel (energetsko zdaj še ni!), si lahko zaželi mlajšo, ker te starejša začne dušiti. Edino, če je Hajdi res taka super truper ženska (kot je zdaj videti), da ga bo še naprej zadovoljila na vseh področjih!
Mi je pa od teh kao spletnih vplivnic, veliko bolj simpatična kot Iris, Lepa Afna ali Teja Jugovic.
Kakorkoli, si priznamo ali ne …Hajdi ima neko globino oz. karizmo, ki človeka pritegne.
Meni osebno je všeč tudi njena živahnost/igrivost in po drugi strani umirjenost.
Ji redno sledim na IG in do danes me je še vedno pozitivno prepričala.
Res je tudi to, kar ti navajaš. Imam pa en tak filing, da je ona ta glavna v zakonu.
Ko bo njen partner dozorel (energetsko zdaj še ni!), si lahko zaželi mlajšo, ker te starejša začne dušiti. Edino, če je Hajdi res taka super truper ženska (kot je zdaj videti), da ga bo še naprej zadovoljila na vseh področjih!
Mi je pa od teh kao spletnih vplivnic, veliko bolj simpatična kot Iris, Lepa Afna ali Teja Jugovic.
Kakorkoli, si priznamo ali ne …Hajdi ima neko globino oz. karizmo, ki človeka pritegne.
Meni osebno je všeč tudi njena živahnost/igrivost in po drugi strani umirjenost.
Ji redno sledim na IG in do danes me je še vedno pozitivno prepričala.
[/quote]
Vsake oči imajo svojega malarja pravi pregovor. Jaz v njej ne najdem nobene posebne globine, še manj neke posebne karizme. Če bi globino in karizmo ocenjevali jo prej najdem pri Mojci Mavec, če gledamo po izgledu mi je Teja veliko lepša, ker je naravna brez polnil in brez tone šminke. Napolnjena in namazana ornk po obrazu vsaka lahko izgleda top. Vprašanje pa kakšna bi bila Hajdi brez ogromno šminke, ki jo ima non stop na teh posnetkih, ki jih ti gledaš in vsi mi in brez vseh teh polnil.
Meni bi bila vsaj nekoliko lepša brez polnil, ker se ji že poznajo toliko, da njen obraz niti sploh ne izgleda več naraven, čeprav ona sama zase misli, da še vedno izgleda naravno. Ampak vsak izbira zase, če njej to paše in ji je všeč, pa naj takšna bo, ima vso pravico.
Ne poznam, me ne zanima. Nimam FB ali karkoli drugega. Sem pa zelo sočuten in enpatičen človek.
V teh težkih časih se javno hvaliti in razkazovati kaj vse si lahko privoščiš je zame višek nesramnosti.
Medtem ko se cel svet bori z epidemijo se nekdo javno hvalisa in pošilja slike s potovanja. To pove vse o tej osebi.
Če bi že finsnčno si privoščila, bi bila vsaJ TIHO.
Meni je bila od nekdaj zoprna. In grda…. Sorry, ampak ima cuden obraz kot kaksnen hrcek.
Se spomnim pred leti, ko je tekmovala v nekem pevskem sovu…kao velika zvezda…. In popusila.
Pa nedolgo nazaj so se na netu vrteli njeni posnetki, kako paradira po tej krizarki. V neki nagravzni zelenkasti trenirki kot kmetica. Pa je bila tista trenirka najbrz od marke in draga, a zgledalo je tako obupno ceneno vse skupaj.