HAJHOOOOOOOOOOOJ
… pa ne deri se tako na glas – folk še spi …. :))))
Dodajam tole : za veder dan
Štefan je povabil svojo mamo na vecerjo v svoje studentsko stanovanje. Med večerjo je njegova mama ugotovila, da je njegova sostanovalka Julija zelo lepo dekle. Že nekaj časa ji je po glavi rojila misel, da imata morda le tesnejši odnos. Nenadoma se je počutila nesigurno… Med večerjo ju je opazovala. Večkrat se je vprašala, ali ima Štefan z lepo sostanovalko mogoče več skupnega, kot normalno oko lahko vidi. Štefan je videl zamišljeno mamo in rekel: Draga mama, vem kaj misliš, ampak lahko mi verjameš, ona je samo moja sostanovalka in nič več! Čez slab teden pravi Julija: Štefan, odkar je bila tvoja mama tu, pogrešam majhen lonec. Nikjer ga ne najdem! Štefan pravi: Ne verjamem, da ga je mama nesla s seboj, vseeno pa ji bom pisal. Sedel se je za mizo in pisal: Draga mama, ne rečem, da si vzela moj lonec s sabo, in tudi ne rečem, da ga nisi vzela. Dejstvo pa je, da odkar si bila pri nama na večerji, pogrešava lonec. Tvoj Štefan. Nekaj dni kasneje je dobil Štefan pismo. Odpre ga in bere: Dragi Štefan, ne rečem, da ti z Julijo spiš, in tudi ne rečem, da ti z Julijo ne spiš. Dejstvo pa je, da če bi ona spala v SVOJI postelji, bi lonec že zdavnaj našla…
Tvoja mama
Lep dan voščim vsem
Ja ti – vroča štajerka
Na splošno ste vse “pridne punčke” – potem ko spijete kozarec al dva je pa …. “brez zavor” … :))) … od plesa na mizi pa dalje ….
Zdej moram it – še en štos dodajam
Blondinka vstopi v NLB v Ljubljani in zaprosi za posojilo za 1.000 SIT.
Pove, da potrebuje denar, ker poslovno potuje v ZDA za dva tedna.
Uslužbenec ji reče, da mora nekaj zastaviti kot jamstvo za dolg, zato mu blondinka mirno izroči ključe popolnoma novega BMW-ja serije 7, z vso dodatno opremo, parkiranega na cesti pred banko.
Banka se strinja, blondinki izročijo 1000 SIT, avto odpeljejo v garažo pod banko, in se ob tem zabavajo na račun neumne blondinke, ki za jurja zastavi avto vreden 100.000€.
Čez dva tedna se blondinka vrne in ko poravna dolg, ki znaša skupaj z manipulativnimi obresmi 1.453,20 SIT, ji uslužbenec vljudno reče:
“Gospodična zelo smo veseli, da smo poslovali z vami, naše sodelovanje je bilo vzorno, vendar smo malce zmedeni: ugotovili smo da ste miljarderka, zato nemoremo ugotoviti, zakaj ste si sposodili 1000 SIT?”
Blondinka mirno odgovori: Pa mi vi povejte, kje bi lahko za 14 dni parkirala avto v Ljubljani za 453,20 SIT?!
Lepo se imej
pa, pa
Ja sm se prijavil – med gledalce oz navijače – imamo eno fešto tle na našem konci – in je ne gre zamudit.
Samo – tudi te naše fešte ne gre zamudit
Alora : sm nrdu kompromis : bom šou prvo na uno fešto na našem konci – potem pa se vam pridružim “več ksnu” – itak ne bom neč zamudu, kr ponavadi rabi klapa cajt da se “ogreje” – no tisit bot pridem jst – glej da mi ne utečeš domov – kr te pridemo s Saškotom iskat in ti nrdimo kažin pod oknom … :)))
Bom pej itak pršu u kratkem na vaš konc – moram malo pomlad na vašem konci poslikat – taku, da glej da boš doma, da nrdiš eno fejst kofe … :)))