Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek halens

halens

živjo

zanima me, če imate že kaj izkušenj s to katal. prodajo: velikosti (so standardne ali večje/manjše), čas dobave…

hvala

mere so navedene v katalogu
tisti, ki je izdal katalog, navaja, koliko je dobavni rok (smiselno je prebrati, kar piše v katalogu)
Eni imajo take, drugi pač drugačne pogoje.

Na slepo kar nekaj ugibat, je neumno (sploh, kar se tiče mer)

Moje izkušnje nakupovanja po katalogu so dobre. Ampak, ker si vprašanje tako splošno postavila, te verjetno zanima samo na splošno.

pogoje sem že prebrala, tudi poslala naročilnico, je pa 21 delovnih dni že zdavnaj mimo – zdaj pa ne vem, a še čakam ali je stvar že razprodana

glede številk pa se še sama lovim, v dveh letih sem zgubila xx kg in več ne vem kaj obleči (nekaj med 40 in 44), ampak spet odvisno – če kupim v eni trgovini št 40, mi je v drugi 42 prav

lp

???????????

nič ne štekam

Ojla,

Jaz sem s Halensom zelo zadovoljna (veliko bolj kot npr. z Neckermannom). Sem prvič naročila jeseni in mi je bilo vse, kar sem naročila zelo ok.
Sama imam drugače konf.št. 34 ali 36 (včasih tudi 38 za kakšne oblačila iz Turčije); Halens ima za veliko modelov št. 34/36, ki je meni čisto prav. Halensova št. 36 mi je nekoliko široka, ampak še zmeraj zelo ok (sem kupila en kostim 36 pa mi je čisto ok, ker ne maram preozkih oblačil) v primerjavi z Neckermannovo 36-tko.

Sama sem oblačila, ki so bila na zalogi, dobila takoj, za tista ki niso bila na zalogi so me po majlu obveščali; zadnje oblačilo sem dobila mislim da 2 meseca od naročila. Če te še niso obvestili, predlagam, da jih kontaktiraš. Sem pa jaz naročala kar preko spleta.

Lp,
Citroenka

Mene so dva tedna po mojem naročilu poklicali, da zdaj bodo pa naročili iz centralnega skladišča. Zdaj me pa baje čaka še 3 tedne. Drugič grem raje v štacuno…

Jaz pa raje kupujem pri angleških kataloških hišah. Cene so enake, pride pa vedno v 3-4 dneh. Kdo je pa tako nor, da bo čakal en mesec ali dva? Pa še tisti njihovi modeli so meni tako bosanski oz. čudni.

New Report

Close