Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Halkidiki- Grčija- Hotel Sonia Village

Halkidiki- Grčija- Hotel Sonia Village

Pozdravljeni, mene zanima tale hotel Halkidiki- Grčija- Hotel Sonia Village. Vaše izkušnje, kakšne so tam temperature morja in zraka? Skratka vse o tem hotelu. Vesela bi bila vsakega vašega odgovora. Hvala

Mi smo bili v tem hotelu letos konec junija, začetek julija.

Morje – bolj toplo kot v Sloveniji, vendar precej manj kot v Egiptu
temperatura zraka – se pozna, da gre za celinski del Grčije, tako da so malo nižje kot na grških otokih – tudi zvečer se okoli hodi brez jopice

hotel je bolj na samem, zraven je kamp, Gerakini je kakšnih 15 minut stran peš, v hotelu imajo vsaj večer mini disco, in pa tudi druge animacije
cene so kar zmerne, ker je v tem delu največ Srbov in Romunov, ki pridejo sem na dopust z avtomobili.

izbira hrane sicer ni velika, je pa hrana zelo okusna

andreja++++++ Hvala.
Smo se odločili da gremo probat sem. Gremo pa čez 14 ni tko da komaj čakamo. Hvala ti za informacije.

Zanima me kakšna je plaža in sobe v hotelu Sonia Village. Midva greva konec avgusta. Upam, da bo še lepo vreme in toplo morje.Hvala za odgovor.

Plaža je peščena, fajn ko so ležalniki. Voda zelo topla, kar nisem tako pričakovala. Sobe so super. Velik balkon. Zakon je blo k je bila nameščena mreža za komarje, tko da si lahko imel luč v sobi.
Drugo leto nazaj, če se ne odločimo za nove izzive.

New Report

Close