Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hallux valgus

hallux valgus

Pred leti sem že bila operirana za hallux valgus na obeh stopalih in sicer v Bolnici Celje. Na eni nogi operacija ni uspela. V Celju so rekli, da bi kost sedaj samo odščipnili in to bi bila rešitev. V enem tednu se že lahko normalno obuješ. Bila pa sem tudi v Valdoltri in tam pravijo, da je operacija po neuspeli se zahtevnejša, kar pomeni zopet čabl v prst za ravnanje, pa mavec in dva meseca bolniške.
Sedaj ne vem, kaj naj se odločim. Ima kdo podobne izkušnje. Lahko priporočite najkompetentnejšega zdravnika.

Sem na čakalni listi za operacijo hallux valgusm na obeh nogah. Grem v Valdoltro in absolutno samo tja. Moj ortoped je dr.Kovač, kako bo delo opravil javim, ko bo le-to opravljeno.

Pa so vam opisali potek rehabilitacije po operaciji?

Ne vem kaj je to vendar, za vse kar se tiče ortopedije bi zaupala samo in izključno Valdoltri.

Kaj maš to za enga hudiča? 🙂

Lara, to je izraščen členek ob palcu na nogi. Žal ne znam bolje razložiti.

Lady, tudi mene bi zanimale kakšne informacije v zvezi s tem. Zaenkrat so mi svetovali dr. Podobnika v Celju. Te je on operiral prvič?

No, ja, v bistvu ni členek… Kost, ki povzroči, da se prsti pomaknejo vstran in noga deformira…

Deformacija palca na nogi;

to pa tudi mene zanima, ker ima fant zelo velike kosti na obeh nogah in bo sedaj prosil ortopeda za operacijo, ker ima drugače tudi stopalo št 48 in je že brez teh velikih kosti težko dobiti čevlje zanj, pa boli ga, pa,…zanima me,. če potem ta kost zraste nazaj?

Ja, mene je operiral dr. POdobnik iz Celja in sicer kosti na palcih obeh nog. Na eni nogi operacija ni bila uspesna, saj imam ponovno izrasceno kost. Sicer je dr. Podobnik zelo dober zdravnik, vendar bom zadevo verjetno popravljala v Valdoltri.

pozdravljeni

tud jaz se odločam za tole zadevo, mam pa na obeh nogah, sicer na eni še malo bolj, pa me zanima kaj pa dr. Puncer iz Zreč? Ga kdo pozna in kako dela?
hvala T.

New Report

Close