Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hallux valgus

hallux valgus

Prosila bi vas, da mi nekdo, ki ima izkušnje ali ki ve kaj več o operaciji hallux valgus…pove kakšne načine operacij obstajajo (baje da tri)…kolikšen je čas rehabilitacije in kje delajo operacije v Sloveniji (baje da nekje bolje kot drugje) …hvala!

http://www.ortopedija-kavcic.si/archives/deformacija-noznega-palca/

Kolikor je meni znano, obstaja precej različic. Ena je laserska operacija, po kateri je tudi najhitrejše okrevanje, je pa samoplačniška. Druga varianta je klasična operacija, po kateri na stopalo nadejeo “čeveljček” (gips), okrevanje traja približno tri mesece. Tretja varianta pa je podobna drugi, s to razliko, da se nosi nekakšen natikač.
Meni so halux operirali klasično, sem imela 3 mesece gips. Glede na izkušnje ljudi, ki so nosili natikač, priporočam varianto z gipsom.

Mi lahko gdo pove ce je ze kdo bil operiran za hallux valugus pri dr.Ovniču v Slovenjegraški bolnišnici in ali je bila operacija uspešna ? Ze v naprej hvala za odgovore.

Lp.prosim a mi lahko kdo razlozi ce obstaja laserska operacija hallux valnus in kje to delajo?

Lp.prosim a mi lahko kdo razlozi ce obstaja laserska operacija hallux valnus in kje to delajo?

Lp.prosim a mi lahko kdo razlozi ce obstaja laserska operacija hallux valnus in kje to delajo?u

New Report

Close